O poveste frumoasa si chinuita,in care fiecare amanunt are atat de multa importanta...
Draga mea,nu ai nevoie de psiholog,ai psihologul in casa in persoana mamei tale,este cel mai bun lucru care ti se putea intampla,crede-ma!
A fost(si este) prima ta relatie,este normal sa te preocupe atat de mult,este normal ca si el sa fie atat de inventiv,nu vrea sa para ca sufera dupa tine din vesnicul orgoliu masculin!
Se pare ca atat cat te doare pe tine,tot atat il doare si pe el,cat de mult te gandesti tu la toata povestea asta,tot atat se gandeste si el(altfel nu se chinuia sa plasmuiasca o poveste cu o inexistenta mironosita,doar ca sa-ti pastreze tie interesul treaz),dar amandoi preferati jocul asa zisei indiferente,in loc sa va dati mastile jos complet si sa stati de vorba cinstit!
Cresteti amandoi,anii trec si creste in voi,in fiecare,si sistemul de autoaparare,e singurul motiv pentru care nici unul nu mai e dispus sa-si coboare masca.
Peste ani,vei realiza ca toate astea au fost niste copilarii si voi doi v-ati despartit din niste motive puerile,dar n-o sa mai fie nimic de facut.
De-asta,te sfatuiesc sa-ti exprimi fiecare neliniste si fiecare gand care-ti vine,mamei tale,te poate lamuri si poate gasi explicatii care sa te linisteasca intr-un fel.
Poate sa realizati,totusi,amandoi,ca sunteti foarte potriviti,pentru ca eu asta vad si sa renuntati la incapatanari si orgolii care numai bine nu va aduc.
Un singur lucru vroiam sa-ti scriu, de fapt, cand am inceput sa-ti raspund.
Povestea voastra nu si-a scris ultima pagina si nici titlurile de sfarsit.
Vei vedea!
Buna,
Sa o luam cu inceputul,
In legatura cu tihara, nu ai dc sa te simti vinovata, majoritatea baietilor se apuca de fumat cam la varsta la care e si prietenul tau!
Cat despre iubita lui virtuala, nu cred ca exista, a facut toate astea si ti-a zis toate astea ca sa te faca geloasa, daca intr-adevar avea ceva cu vreo fata, era clar ca ti-o arata ca sa se dea mare si ca sa vezi ca te-a uitat, probabil a facut asta ca sa te simti tu prost si sa vada daca esti geloasa!
Cred ca ar trebui sa incerci sa devii iar prietena lui aia buna, care il intelege, il sustine, etc! si asa incet incet o sa ajungeti sa vb iarasi despre o eventuala relatie intre voi doi!
Cu toate ca vezi si tu destul de bine, ca aceasta relatie iti face destul de mult rau, daca este in alt oras, incearca si sa te indepartezi cat de cat de el, poate ti-ar fi mai bine asa!
Am inteles ca ai discutat cu mama ta despre asta, este un lucru foarte bun, spune-i mamei tale tot ce ai pe suflet, sunt sigura ca ea te va intelege mai bine decat oricine si iti va da cel mai bun sfat, pentru ca nimeni nu iti vrea mai mult binele decat mama ta!
Cat despre psiholog, nu stiu, daca simti ca nu mai poti, incearca sa mergi, pentru ca esti tanara si te poate afecta psihic treaba asta!
Bafta!
Să cunoşti un băiat de atâta timp,şi o poveste în care iţi aduci aminte în fiecare clipă când îl vezi toate vremurile bune şi frumoase...of! Tu trebuie decât să te abţii, dacă îl cunoşti bine, ţi.ai putea da TU singură seama. De atâta timp ar fi trebuit să.i cunoşti si privirea,după tot ce ai povestit,eu cred că te iubeşte,şi eu sunt în situaţii care încep să plâng la şcoala,în fine,revenim la tine, de ce îţi pasă? are you *** kidding me? cum să nu.ţi pese? ce cunoşti cu el mai bine decât de cunoşti cu tine -->în fine, vorba vine
Ce prostie.nu s.a trimis tot mesajul. Am scris în mesaj că tu trebuie să vorbeşti cu el şi să fiţi prieteni buni din nou,şi tu trebuie să fii optimistă şi să te obişnuieşti cu ideea.să încerci să te refaci tu singură,şi de acum în colo,fă.ţi temele,şi după caută răspunsuri,pentru că nu o să.ţi fie bine după, noapte buna, pupici şi multăăă baftăă