| CяysƧ a întrebat:

Buna TPU mai sti-ti ca v-am povestit despre un baiat cre nu stia ce vrea ei am terminat-o cu el. Eu nu mai simit nimic pentru el nici el pentru mine dar totusi vreau sa il fac sa moara de ciuda el acum se da la cea mai buna prietena a mea eu cum sa fac sa il innebunesc mai rau dar fara sa ma dau la cel mai bun prieten al lui. va rog eu mumos sa ma ajutati funda pentru rasp cel mai bun love strucklove struck

Răspuns Câştigător
| deyu1998 a răspuns:

Poi in primul rand poti sa fii tu insatii naturala sa nu iesi prea mult in evidenta ca dupa o sa isi dea seama ca faci asta doar asa. intelegi tu kiss.
Si in orice caz dc sa moara de ciuda nu te juca cu sentimentele lui ca dupa daca il '' innebunesti'' el poate o sa se indrg din nou de tine iar tu nu vei simti acelasi lucru pentru el si o sa il ranesti
Bafta!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ce rezolvi tu facandu-i ciuda acelui baiat? Lasal impace si iti vezi de viata ta.

| St3fU a răspuns:

Zbunarea e arma prostuluilaughing

| CяysƧ explică:

Asta este pentru cei care au de comentat : in prmul rand el ma ranit primul, el se da la cea mai buna prietena a mea el ma vorbeste de rau, macar daca ar simti un sfert din ce simt eu acum

| Myruna_1229 a răspuns:

:XPai...depinde ca el sa moara de ciuda trebuie sa apelezi si la niste arme! Ar trebuie sa te imbraci cat mai mulat mai decoltat sh din astealove struck :-p. Daca iti permit sh profesorii sa te machezi si asa mai departe! nu stiu daca te-am ajutat dar sper sa fie bine:d.