Fratioru,
Scoate-o la un teatru romantic de calitate! Ia biletele din timp! Pretuieste mai mult ca un film cu multe reclame si marketing american.
Cumpara-i o bijuterie de preferat o bratarica din aur, ca sa poata sa se mandreasca si ea la colege ce iubit are
Gaseste niste flori care stii ca ii plac si pune-i in brate un buchet de 7 ca in melodia lu Salam
Daca aveti deja relatii sexuale, gaseste un cadru intim si pregateste-i un playlist romantic evergreen asa gen si eventual o melodie poti sa o precezi cu o dedicatie facuta pe un mixer si o sa ramana surprinsa cred
Bea ceva energizant si mananca bine, in noaptea aia cel putin 3 numere din care unul cu japca, o scoli special din somn asa ca vrei sa faci dragoste cu ea ca ai visat-o!
Fa-i un oral ca la carte! Nu scoti botul din pasarica pana nu striga tremurand lasaaaa-maaaa!
Pregateste un levier si o ranga, s-ar putea sa nu o mai poti dezlipi de tine.
Cheama-i un taxi!
Succes!
(sa nu ma chemi la nunta ca mai am vreo 4 la anul programate)
Sex anal frate, e o adevarata aventura.
http://forum.retardedracoons.com
Ar fii o ocazie buna sa va apropiati mai mult si sa rupeti barierele dintre voi incepand cu o seara romantica aceasta terminanduse cu o noapte de dragoste.
Sa scrii pe trotuar sau altundeva cu petale de trandafirii,, la multi ani iubirea mea, te iubesc
Ma asteptam la sex din partea voastra. Dar nu ea, inca nu vrea. Vreau ceva romantic, simplu cu care sa o impresionez!
djcip01 întreabă: