Ok... foarte gay dacă faci așa.
O fată trebuie luată cu zăhărelul altfel ai două variante, ori îți râde în față și îți va spune nu te cred, demonstrează, ori te va ignora total din clipa respectivă.
Sunt prieten bun cu ea, deci nu stiu cum sa-i spun...da-mi un mesaj pe privat ca sa ma inveti .
Îți las pe privat id-ul meu dar eu la ora asta numai stau mă culc că mă trezesc de dimineață. Așa că tu mă bagi în listă și mâine după 12 vorbim mai multe.
Ai si catusele la tine? Nu de alta dar deja o iei pe panta obligatiei si constrangerii
Mie mi se pare foarte dragut, daca sunteti foarte buni prieteni nu ai nimic de pierdut
Daca sunteti prieteni foarte buni si va cunoasteti, de ce sa nu incerci? Chiar daca te respinge, tu vei stii ca ai facut alegerea potrivita si ca i-ai spus ce simti. (Daca il alege pe altul si el nu o iubeste asa cum faci tu, sigur se va intoarce).
Inainte sa ii marturisesti trebuie sa te asiguri ca este pregatita pentru o relatie. Intreaba o cunostinta de-a ei.
Bafta!
Uite sfatul meu...
Daca folosesti aceasta abordare ei ii vor venii mai multe scenarii in minte dar cel mai apropiat ar fi "Perversule!"
Fetele trebuiesc mai intai "indulcite" si cand vezi ca sunt mai topite pui replica bomba si sarutul de gratie ^_^
Sper ca te-am ajutat love and pace!
anonim_4396 întreabă: