| AnDrE_5929 a întrebat:

Buna TPU maine trebui s amerg la ginecologie si nu mai am fost nici o data si nu stiu ce iti face la ginecologie eu am 13 anij si nu vreau sa merg dar mama spune:
-trebui sa faci un control sa vezi daca totul e in regula si nu vreauuuuu ce poate sa imi faca daca merg acolo?

9 răspunsuri:
| serendipity8300 a răspuns:

Dc nu ai vrea sa mergi? daca vrei parintii pot sa nu asiste. si poate mai stii ai ceva si peste cativa ani sa ti se spuna stii daca veneai mai devreme nu se intampla nimic. curaj

| deeadragutza2 a răspuns:

Te controleaza ce poate sa iti faca doar nu te violeaza

| DAC a răspuns:

E spre binele tau, nu se intampla nimic, o sa iti puna un aparat pe burtica si putin mai jos, mare chestie!
Bafta!

| Diux96 a răspuns:

Nu o sa iti faca nimic rauwinking

| JustDoIt456 a răspuns:

Ori acum, ori peste citiva ani tot o sa trebuiasca sa mergi la un control. E spre binele tau, nu are de ce sa iti fie rusine sau teama daca nu ai facut nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrea sa vada daca esti virgina.nu ai dcat o sansa.sa stai cu dresul pe tine si sa nu te dezbraci deloc.nu au ce sa-ti faca. daca te afla o sa te intrebe cine e tatal.stii?

| AnDrE_5929 explică (pentru anonim_4396):

Kingmaxx dar ce amuzant esti stai linistit ca nu sunt insarcinata sau alte chesti laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acest control nu este unul periculos pentru tine. Pur si simplu iti analizeaza vizual ceea ce e de analizat de catre doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am glumit.ma bucur ca ti-ai dat seama. unii nu au simtul umorului deloc.