Recomandarea mea ar fi să găseşti o persoană pe care ea o admiră şi a cărui părere o ascultă şi să o rogi să îi facă 2-3 complimente despre corpul ei.
Problema e că sunt probabil alte persoane în jurul ei cu care se compară sau care fac glume nefondate pe seama că ar fi grasă, deşi nu e. Ştii că unii oameni sunt bătuţi în cap.
Pentru vârsta şi înalţimea ei, presupun că are până în 20 de ani, greutatea ideală e 50kg.
Deci e numai bine.
Sper să reuşeşti şi dacă reuşeşti să ne spui ce ai făcut ca să o convingi să se calmeze
Mersi de ajutor da are in clasa niste modele da arata ca ceapa zici ca-s anorexice si poate se compara cu ele... o sa vad ce reusesc sa fac in fiecare zi ii spun de o tona de ori ca arata bine si-i foarte frumoasa da degeaba)
Atunci se explică. Pentru că fetele acelea o duc într-un anume fel şi probabil au parte de atenţia celorlalţi că sunt modele sau ce sunt, prietena ta se raportează la ele, pentru că la rândul ei şi ea vrea să beneficieze de aceeaşi popularitate.
Dar astfel de chestii îi pot pune sănătatea în pericol şi în plus, copiază alte persoane care nu neapărat reprezintă nişte modele demne de urmat.
Fiecare cu personalitatea lui, dacă imiţi alte persoane, nu ajungi nicăieri.
Faza-i ca arata foarte bine Nu e deloc grasa Arata mult mai bine ca modelele lui peste :-& Tot spune ca face burtica si ca are sunculite dar nu are... Are un corp minunat arata foarte bine dar degeaba-i spun ca nu ma crede De multe ori vorbesc singur pe subiectu asta
A da am uitat sa-ti spun Mersi mult de sfaturi
Spune-i ca o iubesti fix asa cum e, arata-i alte fete care arata cu mult mai rau decat ea, si pune-o sa faca diferenta. Intreab-o ce nu-i place la ea, ce ar schimba la ea, etc. poate reusesti sa o convingi
Mersi daaaa :X o iubesc enorm de mult nu-mi ajung cuvintele sa descriu ce simt pentru ea :-
Bravo tie :*.
e norocoasa sa aiba un iubit ca tine.
atata timp cat o sa va iubiti in continuare asa de mult o sa treceti peste toate.
Spune i sa si calculeze indicele masei corporale *google, si atunci se va convinge singura ca greutatea pe care o are e ok
Dacă nu mă înșel, la 1. 62 ar trebui să aibă 52 de kg, așa că nu are de ce să slăbească, din contră.
Am 1. 62 si 49 de kg, 16 ani si imi dau seama prin ce trece prietena ta, pentru ca si iubitul meu a trecut prin asta cu mine timp de 7 luni, si inca trece. Pai ce pot sa. ti spun... da e complexata pentru ca se compara cu altele, sau din cauza rautatilor spuse de oameni, etc etc. Cel putin la mine asa se explica... Eu am mai trecut cat de cat peste complexele astea cu ajutorul prietenului meu, prin faptul ca el m. a invatat sa imi iubesc corpul asa cum e. Imi spunea ca se supara daca mai spun ca sunt grasa, si prin gesturi si stand de vorba calm cu mine, s. a apropiat mult de sufletul meu si e singurul pe care il ascult si de parerea caruia tin cont. Incearca sa te apropii de ea, sa vorbesti cu ea si sa. i explici asta. Fa. o sa inteleaga ca sufletul ei este frumos asa cum e, si ca pentru tine e cea mai frumoasa, ca nu ai nevoie de x si y, o iubesti pentru ceea ce e! Dar spune. i din suflet!
Asta fac si acum dar nah degeaba dar nu o sa renunt ea este cea mai importanta pentru mine :X o iubesc foarte mult si nu as suporta sa vad ca pateste ceva Mersi de ajutor
Bananacantareata87 întreabă: