Ti-ai raspuns singura,draga mea.
Fii mai "rea" si arata-i ca nu-i faci jocul. Poate ca pe dinauntru arzi, dar pe dinafara, fa pe desteapta cum se zice.Nu-i da mare importanta,nu-l lasa sa vada ca esti topita dupa el.
El,sigur a inteles ca-l placi. Daca,brusc,declari ca te-ai "saturat" de jocul lui, el se va nelinisti ca-si pierde admiratoarea si te vei trezi ca se va da tot pe langa tine.
Incearca, nu ai nimic de pierdut!
Mult noroc!
PAi si eu am avut o experienta asemanatoare dar nahh.[nu conteaza] Incearca sa nu-i arati cat il placi, fi imi nepasatoare dar asta nu inseamna cu nu trebuie sa vb cu el, sa glm etc. Incearca sa il faci gelos Poate o sa gaasesti o cale in care sa-l inviti undeva [de obicei ek ar trebui sa fac astaa] si sa va distrati in acel ''undeva'' ) Poate te va saruta daca tot zice ca te place Dar zic sa nu in cazi in brate din prima Fa- l sa rada, tachineaza-l [in amre parte sa ii fi o prietena ft. buna in care poate avea incredere nu stiu ce sa iti mai spun Poate te-am ajutat putin dar faptul ca la el nu dureaza imi mult de o saptamana.o relatia e cam ''rau'' dar poate pentru tine chiar va simti ceva puternic si atunci... oricum Bafta iti urez:*
Mai asa sunt toti baietii aproape. daca o zi se comporta frumos si alta zi urat.nu inseamna ca nu te place.sau ca nu vrea sa te mai vada. Asa sunt ei, au momentele lor cum si noi fetelee avem momentele noastre cand ne simtim mai rau! Incearca sa te apropii mai mult de el,, sa afli mai multe despre el. si daca ai spus ca schimba fetele.nu stiu ca sa zic. incearca sa-l cuceresti. si fa`l tu sa se schimbe si sa nu mai schimbe fetele asa.insa in ziua de azi toti sunt asa! :* sper sa iti fie de folos sfatul meu.: D :*
HappynewCenusa întreabă: