Buna ziua! Nu vreau sa va reprosez nimic, dar ganditi-va bine la ce faceti.Eu am 16 ani.AS putea sa va fiu fiica, dar in fine nu asta conteaza... Daca se va afla toata povestea asta ganditi-va la fiica dumneavoastra ce reactie va avea si cat va avea de suferit in urma acestor placerii murdare pe care dumneavoastra le practicati.Cat despre sotul dumneavoastra, sincera sa fiu mi-e mila de el, saracu.Nu va merita pe dumneavoastra,el merita ceva mai bun,ceva care sa il iubeasca cu adevarat nu cineva care il inseala de dragul placerilor.Dumneavoastra ce vrei de la sotul dumneavostra?! doar sex?! Gandititi-va bine la ce faceti, daca o sa afle poate o sa va para rau.Ce exemplu credeti ca ii oferiti copilei dumneavoastra?! De ce nu incercati sa faceti tot ce va place cu sotul dumneavoastra, spunetii tot ce va doriti si o sa faca sunt sigura de asta. Puteti sa ma votati cu stupid cat doriti nu-mi pasa. Sper doar ca v-am facut sa va dati seama ca nu este bine ce faceti.Sa aveti o zi frumoasa!
Sa termini relatia cu colegul tau si sa-ti pastrezi familia ca cel mai dureros va fi pentru fetita ta ea nu te va inteleg, spun asta din propria mea experienta cu citeva luni am aflat ca tatal meu are amanta a vrut chiar si sa ne paraseasca acum e tot ok mama la iertat si el a ales familia si nu amanta, in prezent nu ma impac bine cu el si chiar il urasc putin pentru cea facut.alege familia fetita ta are nevoie de o familie adevarat. sper ca ti-am fost de folos
Stai mai linistita ca atita timp cit este asa fara nici o obligatie este ok. Facind-o mereu sentimentul vinei va disparea si vei fi mai mult fericita.
Pare rau, pun botul doar la fete blonde cu sani mari si halbe imense in mana, nu la trolli care-si fabrica o "persona" pe net.
Eu zic ca laptopul merge foarte bine, doar ca tu acum esti ocupata cu acel "f*ck buddy" de la munca si el te face sa gresesti, ca nu poti sa stai locului.
Fail troll detected.
Timpul aventurilor s-a incheiat in momentul cand ai acceptat sa fi sotia "cornutului".Imi pare rau pentru sotul tau ca nu stie ce femeie are langa el, pune-te putin in locul lui.tie ti-ar placea sa iti puna coarne cu prima femeie care ii iese in cale? Mai bine opreste-te pana nu afla sotul tau, asta daca vrei sa iti salvezi casnicia/familia daca te intereseaza mai mult satisfactia ta atunci disfruta in continuare cu colegul tau.Desi satisfactie si fantezii poti avea si cu sotul tau daca sti sa vorbesti. Dupa parerea mea esti o femeie imorala care are un tupeu cam murdar sa apara atat in fata sotului cat si in fata amantului dar mai rau in societate afirmand cu atat gravura infidelitatea.
Wow ce femeie activa
Eu zic sa iti mai gasesti unul, nu de alta dar ai auzit si tu uneori se spune ca numerele pare aduc ghinion. ceva gen "doi ca la mort", nu-i deloc bine [-x.
Daca pui mai presus decat familia ta si fericirea fetitei voastre care ar suferi cel mai mult in cazul unui divort,placerile tale de cateva clipe, mai continua. Daca nu, stai departe de acel coleg.Este prea mare pretul pe care o sa il platesti. Femeia inteleapta isi zideste casa, iar femeia nebuna o darama.
Tot ce au zis "ceea" de jos e drept.Dar OK.dvs nu puteti fara placere sexuala...mai ales fantaziile dvs...dc sa nu incerkatzi toate fantaziile acestea cu sotzul dvs? Problema cu fantaziile va fi rezolvata si nu mai aveti nevoie sal inshelatzi pe sotzul vostru.si trebuie sa va invatatzi sa refuzati.chiar daca sunteti frt tare excitata.e greu dar e posibil; ).
Buna.Luand faptul ca ai o fetita de 10 ani e putin mai greu.Eu zic sa-l lasi pe coleg si sa-ti vezi de familia ta.Ai grija Bafta!