| lory_2640 a întrebat:

Buna TPU:*

merita sa faci compromisuri pentru o persoana pe care o iubesti? merita sa te impaci cu acea persoana chiar daca ai suferit din cauza ei si probabil o sa suferi din nou?
voi ce credeti ca e bine sa fac? sa gandesc cu inima sau sa fiu rationala si sa renunt? ajutati-ma va rog cu un sfat.

Multumesc!:*

Răspuns Câştigător
| TeIubesccc a răspuns:

Daca el a venit la tine atunci acorda`i inca o sansa love struck.
Si eu am trecut prin asta. Dupa o perioada a venit el la mine, vrand sa ne impacam, spunandu`mi ca s`a schimbat. Eu l`am crezut, i-am oferit o a doua sansa. Si acum totul este bine love struck Ne iubim f mult. nu putem sta unu` fara celalaltt day dreaming
Deci. eu te sfatuiesc sa-i spui da >; d

7 răspunsuri:
| jasmine11 a răspuns:

Mai dai inca o sansa, poate o sa se schimbe, spune-i ca daca nu o sa se schimbe atunci nu o sa mai existe nici o alta sansa,stiu ca e dureros cand suferi, daca il iubesti iarta-l si inpacativa, poate se va schimba

| Ofiintă a răspuns:

Cel mai bine este sa gandesti cu capul dar din pacate inima nu are minte si putinele persoane care sunt indragostite observa aceste lucruri cum le faci tu
De obicei ei cred ca totul este in regula
NU merita pentru ca daca el iti spune sau iti arata ca nu te mai vrea atunci nu are rost sa te mai tii dupa el, asa am gandit si eu cand eram indragostita foc ca poate nu ma place si nu are rost sa plang dupa el si mie mult mai bine happy Dar me-a luat mult pana sa-mi dau seama.
pa pa

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Eu zic ca nu merita sa suferi.O fi persoana pe care o iubesti dar daca suferi inseamna ca sentimentele nu sunt reciproce si lui doar ii face satisfactie sa te vada trista.

| Atâtdedulce a răspuns:

Lory, vreau să-ţi spun că şi eu sunt exact în aceeaşi situaţie. Mi-a făcut atât de mult rău, ne-am făcut de fapt, dar totuşi mi-e greu să renunţ la el, la tot ce ne-a legat vreodată.
Treaba asta este la fel ca şi cu un viciu : ştii, eşti conştient că este dăunător pentru sănătatea ta, ştii că te omoară, sau că mai devreme sau târziu o să o facă, dar totuşi, totuşi nu poţi fără.
Nu ştiu ce să-ţi spun; pentru că nici pe mine nu mă pot ajuta acum. Sunt mulţi care mă indeamnă să gândesc raţional, şi să renunţ la el, şi totuşi, mai presus de toţi, imi aud doar inima.
Ştiu că nu am intrat ca să-ţi dau un sfat, ţi-am explicat deşi nu pot s-o fac, dar am zâmbit pentru prima oară in dimineaţa asta, văzându-ţi intrebarea şi zicând : Heii, nu sunt singura! happy
Ai grijă de tine. Să faci alegerea cea bună.

| Georgy_7404 a răspuns:

Daca il iubesti te impaci cu el dar sa fiii sigura ca si el te iubeste dar din moment ce esti asa sigura ca vei suferii din nou nu prea are rost si depinde dc ai suferit prima data daca te-a inselat sau depinde dc daca tu esti sigura ca nu iti va mai gresii si nu vei mai suferii daca nu e nonsens sa te impaci cu el... fundita?

| lory_2640 explică:

Multumesc pentru sfaturi.dar cred ca e important sa stiti ca el a facut primul pas spre a ne impaca acum...si de asta nu stiu ce sa cred.a ingreunat mai mult situatia, e mult mai complicat decat pana acum, doarece simt ca totusi se poate schimba.ms pentru sfaturi

| whiteDaisy a răspuns:

Crede.ma stiu exact prin ce treci si eu acum aproximativ un an am ales cu inima si am facut poate cea mai mare greseala de pana acum.pe moment consideri ca cel mai potrivit este sa te impaci cu persoana iubita daca intr.adevar joaca un rol important in viata ta si totodata crezi ca daca vei da cu piciorul acestei sanse o sa ai un viitor nu asa de placut cum l.ai avea alaturi de el insa toate aceste sentimente sunt de fapt remuscari de moment care cu vor disparea treptat. timpul vindeca orice rana.eu te.as sfatui sa nu iti lasi inima sa iti decida destinul in cazul in care ai fost deceptionata de persoana caruia vrei sa ii mai acorzi o sansa ca doar tu vei avea de pierdut si inca mult crede.ma:*.dar faci ce crezi acumthinking sper sa iti mearga bine pe viitor te pupiii:*