| Floricikpurpurie a întrebat:

Mi.a fost dor de voi!
Nu am mai intrat de 2 saptamani!
Incep cu o mica intrebare!
Intre mine si un baiat exista atractie....destula!
Cum fac sa ne combinam, ca sa zic asa?

Răspuns Câştigător
| Andreeac33 a răspuns:

Eu sunt mai orgolioasa si nu as face aproape nimic.El ar trebui sa faca primul pas.Eu as astepta ca el sa imi scrie, apoi am povesti despre lucruri comune pe care le apreciem, am ajunge la o discutie mai deep si as incerca sa il inteleg, as mai face mici glumite copilaresti, daca ma accepta asa cum sunt, e okay, daca nu, e pas. Daca simte sa iti ceara prietenia, ar fi super. Daca nu, eu nu as prea depune efort, pentru ca sunt incapatanata, cu demnitate si orgoliu. Daca nu da semne de interes, e doar o mica atractie iar pana la iubire e drum lung, si va trece si asta.Succes!

4 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

El nu dă semne? Și oricum, o relație nu prea merge dacă sunteți nebuni doar după aspectul fizic. Acum, depinde și de ce relație îți dorești cu el...
Tu decizi, însă mai întâi vorbește cu el, intră în discuții, ieși la un suc, plimbare...etc.

| Dariusuu a răspuns:

Trebuie să-l cunoşti bine în legătura cu relaţia dintre voi, află ce vrea de la o fată şi dacă e tipul cu care vrei să fii atunci spune-i că îl placi, nu trebuie să facă el primul pas. Oricum va aprecia sinceritatea ta, să fii sigură.

P.S Tot respectul pentru fetele care nu aşteaptă ca băieţii să facă primul pas.

| En3Rgi a răspuns:

Poti sa ii spui:
"Esti cel mai dragut baiat pe care l-am intalnit.Ai vrea sa stai cu mine?"(dar eu cred ca el ar trebuie sa te intrebe...ma rog)Si sa il saruti intens.

| Adrian_Tudor_1999 a răspuns:

Pai ar trebui sa ii spui direct ce simti daca spui ca exista atractie sau poti sa il intrebi daca are prietena, ce ii place si chestii din astea si dupa ce esti convinsa ca stii totul despre el poti sa il intrebi daca vrea sa fiti impreuna.Succes! Funda?