| TeoSorlei a întrebat:

Mi-a venit ciclul la scoala si am 12 ani, este normal? Ma doare rau pasarica, si toti colegii au ras de mine la scoala ca aveam sange pe pantaloni... Imi poate da cineva un sfat rapid, va rog?

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu pot crede ca nu ai avut semne premenstruale, care sa te fi pus in alerta pentru a fii pregatita cu 2-3 absorbante.Menstruatia este un lucru firesc si se produce absolut normal iar faptul ca au inceput sa rada colegii de ceea ce ai patit denota lipsa de maturizare specifica varstei. Durerea resimtita in abdomen si in zona pasaricii tale poate fi de diferite intensitati si din acest motivar fi bine ca de acum inainte sa ai la tine cateva pastile de calmare a durerii.

| doctorandus a răspuns:

Tampoane.

| minrest a răspuns:

E normal sa vina la 12 ani, dar sa stai insangerata la scoala nu e normal. Plecai acasa, chiar din ora.

| piratul a răspuns:

Da este normal, sa vina la 12 ani si durerile menstruale sunt si ele normale.Dar nu e normal sa rida de tine colegii.

| carla18 a răspuns:

Uite eu cunosc o fata careia i-a venit ciclul la 9 ani.Deci da este normal si sfatul meu ar fi sa ai gr:-) ija cu ce te imbraci pentru ca in perioada ast esti foarte sensibila

| carla18 a răspuns:

Uite eu cunosc o fata careia i-a venit ciclul la 9 ani.Deci da este normal si sfatul meu ar fi sa ai grija cu ce te imbraci pentru ca in perioada asta esti foarte sensibila.Iar faza cu colegi tai...nu te ingrijora....sunt niste nesimtiti