| MissDi a întrebat:

Buna TPU.Mi-a venit prima menstruatie pe 8 august si a tinut pana pe 18.Eu stiu ca prima data ciclul este neregulat dar suntem pe 20 septembrie si nu mia venit.Nu m-am ***** cu nimenilaughing). Deci e normala chestia asta? Si cat timp o sa fie neregulat?

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu iti face griji caasa este la inceput, dereglarea asta poate sa dureze inca si mai mlt de 6 luni, depinde si de organism

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

La cei 12 anişori ai tăi e foarte NORMAL să se întâmple aşa - uneori, acum la început, poate întârzia chiar şi 6 luni ( sau chiar mai mult )!

Treptat, întârzierea va fi tot mai scurtă, iar spre 14 ani vei avea menstruaţie în fiecare lună!

Ai RĂBDARE, multă...

| h3r a răspuns:

Buna.
Mai ai de asteptat pana se regleaza.
Nu are importanta daca te-ai culcat cu cineva sau nu.
Asta depinde de organism cat o sa dureze. Poate o sa-ti vina luna viitoare normal, iar peste 2 luni nu.
Esti la inceput, o sa ti se regleze cu timpul.

Take care! Acum esti domnisoara mare.

| Amilik a răspuns:

Ai aici tot ce trebuie sa stii despre menstruatie:
http://www.always.ro/yourbody/periods_4.php#content

| DubstepQueen a răspuns:

E normala chestia asta.Prima data, menstruatia vine cand are chef(adica neregulat).Nu ai de ce sa te sperii.
Perioada asta cu ciclu neregulat dureaza cateva luni.Depinde de organism.La unele fete poate dura chiar si un an.
Bafta!

| dydda a răspuns:

Stai lin ca iti vine.App poate sa nici nu-ti vina o luna 2 dar incet sa ti se regleze. POate dura ceva timp depinde de organism