| Alexandracoman433 a întrebat:

Buna TPU mi-a venit stopul miercuri și o să fiu și mâine de revelion pe stop oare se va supăra iubitul meu când îi voi spune? na totuși mâine seară este revelionul și eu sunt pe stop și nu pot sa întrețin nimic cu el doar că nu este vina mea

8 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

In mod normal nu trebuie sa se supere pe tine, doar nu ai cerut tu sa-ti vina stopul

Dar puteti faceti si altceva, nu doar cu penetrare. Sunt sigur ca ati mai avut si alte joicuri erotice in care ati manifestat iubire si afectiune. Daca simte neaparat nevoia de "golire" sunt metode pe care le puteti incerca (asta daca nu le-ati probat si stiti despre ce vorbesc).

Succes si multa distractie de revelion, sper ca veti fi singuri pentru momentele de afectiunew si iubire.

An Nou Fericit!

| popescuhertz a răspuns:

Cum să se supere pe ceva ce tu nu poți controla?

greece12
| greece12 a răspuns:

Scopul este sa intrati in noul an impreuna.
Si,fiind impreuna,se vor ivi atatea si atatea alte ocazii,intregul an pe care il aveti in fata!
Nu?
happy
In plus, nu este ceva pe care sa-l poti controla tu, nu esti o masinarie sau un robot, sa fie fericit ca sunteti impreuna si sa nu-si forteze norocul, asa sa-i spui!
An Nou fericit!

| Perfekt a răspuns:

Spune-i ca iti sângerează doar pasarica. nu și gingiile.

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns:

E prost daca se va supara. Nu exista o regula anume ca trebuie sa faci sex in noaptea de revelion.

Răspuns utilizator avertizat
| Hypefox a răspuns:

Blowjob si rezolvi problema? nu se mai supars vreodată