anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU mi-am amintit ca atunci cand aveam 10-11 ani m-am jucat cu un verisor mai.mic cu vreo 2 ani ceva joc, si mi-a dat un oral scurt de 1 minut si dupa am vrut sa ii dau si eu dar nu mi-a placut, in afara de aia nu am avut niciodata nici o atractie in nici un fel fata de un baiat doar fata de fete si a fost ca un joc mai mult si de atunci am avut 4 iubite si acum am 16 ani si mi-am amintit cumva si mi-e frica daca poate sa imi afecteze orientarea sexuală pe viitor, sunt hetero si niciodata nu am avut atractie pentru baieti in afara de acel joc de la 10 ani cred ca aveam, inainte de aia m-am sarutat cred cu o verisoara pe la 7 ani si mi-a dat o erectie, credeti ca imi poate afecta viata sexuala?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Acea intamplare se poate considera ca a reprezentat de fapt un joc de copii imaturi si nimic mai mult, care s-a produs pe fondul unei posibile ''curiozitati''. Deoarece a fost un ''joc'' singular, izolat care NU s-a mai repetat si nu a exista nici-o dorinta ulterioara privind repetarea respectivei experiente sexuale, se poate considera ca orientarea ta este una heterosexuala, care este considerata sau asa zisa...normala. big grin Multa sanatate!

9 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Deci tu ai pus un copil de 8 ani sa îți facă oral și i-ai spus ca e un joc?

| Freya1 a răspuns:

Cam multe inceste si intortochiate...happy.Pai daca iti plac fetele esti hetero

| minrest a răspuns:

Nu, nu va avea nici o urmare. Nu pune la inima ce ai facut cand erai copil, copii au un discernamant foarte limitat.

| SG1995 a răspuns:

Pai daca ai erectie cand esti cu fete evident esti hetero.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce băiat cu apetit avem aici!
Stai liniștit erai mic nu aveai minte..cred că toți am făcut câte o prostioara cand am fost mici.
Odata ce-ți plac fetele nu trebuie sa-ti faci griji ...nici măcar nu te gândi la alta orientare.

Răspuns utilizator avertizat
| Nyya a răspuns:

Depinde de tine

Răspuns utilizator avertizat
| iZone123 a răspuns:

Pai, jocurile sunt simple jocuri, daca ai facut dragoste cu o fata sau ceva de genu' atunci stai linistit ca nu esti gay laughing