Probabil ca oricat tupeu pare ca ar avea, el de fapt este sensibil si nu poate vorbi cu tine fata in fata. Eu zic sa vorbesti cu el si sa il intrebi de ce se poarta asa, explica-i ca te-ai simtit prost. Eu nu cred ca are alt motiv pentru care sa se poarte asa...
Sincer tipii ca ei nu trebuie sa ierti,cunosc genul,se dau smecheri sau mari si dupa incearca sa te impace, cauta pe cineva care va sta doar cu tine si numai cu tine, cei ca el nu merita crede-ma
Da mi s-a intamplat si mie o chestie dinasta numai ca la mine fata era extrem de rusinata de mine cred sau nu stiu.dar daca a facut chestia cu telefonul in parc atunci nu te merita.Te rog sa am scuzi de caligrafie daca am gresit pe undeva sunt cam adormit si de faptul ca nu sunt fata.
Cred ca ar trebui totusi sa vorbesti cu el. Chiar daca nu veti mai fi impreuna macar vei sti de ce nu te-a bagat in seama, de ce a vorbit atat timp la telefon, cu cine... etc. Bafta!
E timid, mai Ce se intampla e natural, inocent si va pregateste pentru mai tarziu. Incearca sa ascunda ce simte pentru ca se teme ca e vulnerabil. Daca nu cumva tipul celalalt te place si el vrea sa-l ajute, dar sunt foarte slabe sansele, el a adus pe cineva pentru ca se simtea stingher si incearca sa para interesant, dar nu e nimic grav - doar ca nu stiti voi sa comunicati. Ar mai fi si varianta sa faca o gluma proasta ca sa se dea mare. Oricum, afla intai ce se intampla mai exact si singura optiune e sa ramai in joc pana te prinzi. Intreaba-l de ce a procedat asa si spune-i cum te-a facut sa te simti, poate prinde curaj si iti zice si el.
liliana77any întreabă: