Aoleu. Să zicem, cumva, îh, că floarea ar fi ok, pe motiv că o inviți să meargă cu tine la bal, dar în niciun caz nu o întreba dacă "e un plan frumos". Poți s-o întrebi totuși aia cu "crezi că e prea exagerat?", poate te mai scoți din.
Sau poți să-i zici așa:" crezi că e prea exagerat că ți-am adus floarea aia? Nu prea știu cum se invită fetele la bal și a fost și baba asta, care vindea flori, de unde am cumpărat-o. Pff, să vezi ce mi-a zis, ce poveste genială. Ți-o spun când te conduc acasă de la banchet".
Atât mi-a ieșit din creierul meu mic, privat de somn de 48 de ore. În orice caz, fără lingușeli sau căcaturi de copii mici. Știu că ești doar a 8-a, dar ai mai multe șanse dacă faci glume, dacă o zici serios sau dacă îi zici ceva sincer. Cu orricare din alea 3 o scoti pe Selena Gomez in oras. Mai ales acum ca e aproape moartă.
E ca si cum o rezervezi din timp pentru banchet, sa nu o pierzi fiindca nu ai cu cine merge la banchet. Tinand cont ca sunteti mici, varza in relatii, fata va fi impresionata ca ai decis sa mergi cu ea, poate si iti va zice ca va merge cu tine la banchet, dar tine cont ca sunteti mici si daca mai aproape de eveniment alt baiat ii va propune ea poate sa accepte cu toata ca ti-a zis tie ca va merge cu tine.
Asa ca sfatul meu ar fi sa nu te complici, mergi cu floare, iesiti prin oras, conversati dar nu ii zice de pe acum nimic legat de banchet!
Sincer, mi se pare un mod foarte drăguț de a invita o fată la banchet. Dar acum depinde și de fată, și sper să nu fi fost invitată până acum de cineva. Oricum, ce-i cu banchetul? Banchetele nu se fac la sfârșit de an? Sau tu vrei s-o inviți de pe acum?
Oricum, e o idee bună.
P.S: Dacă nu e de la tine din clasă de unde știi sigur că nu are ore atunci?
E de la mine din clasa, nu merge cu nimeni. Vreau sa o intreb de acum deoarece majoritatea își fac partener de pe acum si si ea își caută la fel, dacă o intreb la sfârșit de an poate i prea târziu. Oricum mulțumesc de răspuns.
Cu plăcere! Dar e banchet sau bal? Adică la un banchet de clasa a 8a e ok, dar pentru invitația la bal ar trebui ceva mai fain...
Banchet
Eu zic că e ok atunci. Depinde acum și de fată, dacă e una drăguță sau una pretențioasă.
Nu m-a invitat ea. Am vorbit doar ceva cu ea si s-a înțeles că asta vrea însă nu am vorbit ceva concret atunci si cum si mie îmi plăcea de ea am vorbit cu un prieten si am invitat-o ieri, a spus da, stiam c-o sa spună da dar vream să-i fac o bucurie și i-am făcut, mulțumesc pentru comentarii.
Performanta se face la scoala din cate stiu eu! Chiulangii nu-mi plac si cred ca nici prietenei tale!
anonim_4396 întreabă: