Servus!
Citeşte şi tu acest articol, poate îţi va fi de folos... http://www.cumsaorice.ro/articol/Relatii/105/Cum-sa-sarut.html
O zi cu zâmbet să ai!
Cel mai bine inveti cu ea. daca incepi de la un simplu sarut cu smechereala pana unde o sa te tina?
)) o sa vina pe parcurs...sau acum vrei instructiuni in ce unghi sa iti ti limba si cat de des sa o misti?)) nu iti mai fa atatea griji, nimeni nu s-a nascut invat
Uite ce e.si eu am avut problema ASTA acma cateva luni(3)si am cautat pe net informatii am intrebat pe TPU.dar sa-ti spun drept...nu m-au ajutat la nimic, lasate purtat de val.sarut-o norml așa.cu buzele si pe urma vei incerca ceva mai lung... sper ca te am ajtat.la mine a fost simplu,.l-am apucat odata de gat si i-am tras un mozolbaftă. fundă? dar dac vrei ca tu so saruti privesteo aten in ochi si apropiete de ea. funda? plizz
Pai,saratul nu se poate explica, adica...pf... trebuie sa te apropii de ea, de buzele ei.
Dupa mine 1 sarut trebuie sa fie facut repede...adica debea sa simtiti dupa o sa vei tu...
Lasa-te purtat de val. corpul tau va stii sa faca ceea ce a fost programat sa faca genetic.
dar cati ani ai? intreaba un amic ff apropiat si care sti ca nu va rade de tine.