| georgy90 a întrebat:

Mi-am inceput viata sexuala acum 2 ani si din cate intelesesem eu atunci trebuia sa ma doara si sa imi curga sange dar la mine nu a fost asa.
Cand mi-a venit ciclul, la un an dupa am inceput sa folosesc ob-uri...si nici atunci nu m-a durut dar se poate sa ma fi dezvirginat atunci?
Help!

Răspuns Câştigător
| Carmen a răspuns:

N-ai cum sa fii virgina din moment ce ti-ai inceput viata sexuala.Nu exista asa ceva.Himenul difera de la o fata la alta.Nu la toate trebuie sa le curga sange sau sa le doara.

8 răspunsuri:
| DidudicaDi a răspuns:

Da xse poate. auzi mai ai un prieten pentru sex?

| Kylexy a răspuns:

Nu te-ai dezvirginat ai himenul elastic si nu se rupe usor se va rupe mai greu.

| pitikaaa a răspuns:

Da, e posibil.Pe unele fete le doare la dezvirginare, pe unele nu, difera de la persoana la persoana.Sau e posibil sa ai himen foarte elastic si sa nu se fi rupt.

| georgy90 explică:

Ok, dar daca am himenul elastic asa cum ziceti voi inseamna ca e posibil sa fiu inca virgina?

| roxydulkica a răspuns:

Vigrina nu mai esti dar sa stii ca nu ti s-a rupt himenul pentru ca il ai elastic! Funda?

| pitikaaa a răspuns:

Da, e posibil sa fii inca virgina. Dar e posibil si sa te fi dezvirginat cu ob-urile.

| Ankutza_7491 a răspuns:

Exact ca tine am patit si eu... mi-am inceput viata sexuala de curand si culmea nu mi-a curs sange deloc si nici dureri exagerate nu am avut...si am fost virgina. din kate am inteles eu nu este obligatoriu sa curga sange.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil sa-ti fi rupt himenul cu OB-urile. Sau sa nu fi avut himen din nastere (e posibil).