| Bibiisor a întrebat:

Buna TPU , mi-am inceput viata sexuala cam de 4-5 luni ( am 17 ani ) si fac acest lucru de 1-2 ori maxim pe saptamana . Am un singur partener , si are lungimea penisului medie , insa grosimea e cat de cat mare. De la un timp nu mai sunt asa stramta cum eram odata , ma tem ca o sa ajung sa nu mai simt deloc! Exista acest risc daca voi avea doar un singur partener ? Va rog seriozitate. Multumesc !

6 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Nu este vorba de partener.Si este normal sa nu mai fi asa "stramta".Dar nu cred ca ai cum sa ajungi sa nu mai simt nimic. Mai cauta si tu pe net informatii despre chestia asta.ca trebuie sa gasesti! Nu m-am gandit la asta pana sa vad intrebarea ta! Bafta multa

| Amelya02 a răspuns:

O faci cam des, iar asta nu e bine!

| dydy22 a răspuns:

Ce zici tu aici este ca si cum ai rupe o ata si ai inoda inapoi dar nu mai are aceeasi reistenta, nu este problema penisul lui, nu toate... sunt la fel la unele fete sunt stramte la altele sunt mai usor de penetrat

| gabytz18 a răspuns:

Nu te lua dupa Amelia :-J

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este perfect normal ce ti se intamplatongue Tu probabil faci comparatie cu ce/cum simteai la inceput. Cum esti tu acum sunt majoritatea femeilor( care nu au trecut de prima nastere). Nu te ingrijora, sigur nu vei ajunge sa nu o sa mai simtilaughing.
Acum ca tot ai inceput de 4-5 luni, incepe sa faci niste exercitii Kegel (pentru ea). Iti ajuta musculatura mult( pentru ca, dupa cum stii, vaginul este un muschi).

| Bibiisor explică:

Multumesc alex! :*