Salut.
parerea mea este ca toti baietii se simt mai " smecheri " daca " incep " o fata.au ei o satisfactie pe care noi nu o intelegem. posibil sa fii fost ferici ca ai avut increde in el si ca ai vrut sa faci acest pas alaturi de el sau dincontra planul lui de'a te " incepe " sa spunem a functionat iar acum nu mai conteaza.
1) E greu de decodificat exact un zambet pervers, mai ales la faza de dupa dezvirginare! Dece nu ai spus si cati ani ai, cat te-a "curtat" pana te-a convins, ce stiai dinainte?, cum te-ai simtit?, a fost tandru, atent, i-a pasat de tine?! sau egoist grabit, etc. Ca sa ti se poata raspunde mai exact!
Ce simtim a dezvirginare?! O oarecare satisfactie de a fi fost Onorati cu acest privilegiu unic, ceva efort, daca se face dupa 25-30 de ani, adica se rupe mai greu, fiind mai gros himenul!, dar si o stare de bucurie si satisfactie, daca exista sentimente puternice si "vechi". Nu e usor, dupa cum vezi!
Ati facut Petting inainte? cat a insistat sa fie el primul? tu ce stisi de spre asta? ai citit ceva despre asta, ai fost la medic sa te inteesezi, sau te-ai lasat asa, la fie ce-o fi?!
Igiena manuala si locala?! Ati folosit Prezervativ?! Daca nu de ce?, etc.
Atunci cand o faci pentru prima data trebuie sa ramana in inima, e un gest unic pe care ti-l poate face o fata! Dar sunt si idioti care nu apreciaza asta sa stii si se comporta de parca ar fi urcat pe Everest! Ar fi trebuit sa iti spuna ca esti o fata fantastica daca i-ai acordat acest privilegiu unic! Sa te cuprinda de sarutari si imbratisari! Sa te faca sa nu gandesti asa, dar asta e sa speram ca va continua sa fie prietenul tau si acum dupa ce ati facut-o dar sa fii atenta la consecinte, sa te documentezi bine ca odata ce ai inceput sa faci dragoste implica MULTE:
http://relatii.ele.ro/......a9927.html
Multa bafta si ai grija de tine! pa.
) era si el fericit ca "poate sa dezvirginat si el" sau era si el fericit caci a trecut de muult de cand nu a mai vazut pasarica, de obicei e multe euforie pe chipurile noastre si voi sunte`ti cele nedumerite! dappi si era mandru de el!
Poate ca doar asta isi dorea, sa se culce cu tine. Nu stiu ce sa zic, nu am patit niciodata asa. Si nici nu m-am culcat cu astfel de tipi. Am avut ocazia, dar am spus pas
E si normal sa aiba un zambet pervers si sa fie mandru de fapta lui, nu il vei uita niciodata este primul si primul nu se uita niciodata si nu e vorba ca simtim ceva intr-un fel daca stai sa te gandesti chinul care e pe noi cand dezvirginezi o fata, doar ca pentru unii baieti atunci cand dezvirginezi e ca si cum ai castiga un trofeu, sper sa te fi ajutat raspunsul meu!
Dacă ăsta era scopul lui, să te bage în pat (sau cel puţin asta era printre lucrurile principale pe care le aştepta de la relaţia voastră), atunci e foarte probabil să fi fost satisfăcut/mândru de el însuşi.
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: