| MissBlack a întrebat:

Mi e imi place de un baiat care are iubita, sta pe strada cu bunica mea am fost vecini.Stiu ca este gresit ca imi place de el fiindca are iubita, dar va rog frumos nu ma judecati. El este mai mare evident are 23 de ani si eu 16 ani.Intreabare este urmatoarea:cum pot sa ii atrag atentia? Sa inceapa sa ii placa macar putin de mine daca nu ca iubitalaughing, macar ca prietena. Ce ar trebui sa fac? Multumesc frumos. fundita desigur la cel mai explicit raspuns.

Răspuns Câştigător
| anushk a răspuns:

Nu cred ca este ceva de judecat.stai linistita...in viata nu ne propunem noi de cine trebuie sa ne placa sau nu.pur si simplu se intampla! daca iti place foarte mult de el, incearca sa ii atragi atentia prin gesturi, printr-o privire...nu stiu.dar sa ii dai de inteles ca te simti atrasa de el.nu e o mare problema ca are prietena.nu iti zic sa te bagi in relatia lor. daca el iti raspunde la gesturi, probabil ca te place si el si pe viitor o sa fiti impreuna.baftawinking

1 răspuns:
| Sinitar a răspuns:

Daca va cunoasteti cat de cat si va salutati cand va vedeti, cand vezi ca este singur te opresti vorbesti cu el il intrebi ce mai face, cum se mai simte intrebi si de ea daca o cunosti daca nu nu, sau poti sa il inviti la un scu sau la film si acolo sa afli ce ii place ce nu si asa te imprietenesti cu cu cineva iti spun din proprie exp. bafta!