Chiar dacă e posibilă o întârziere a menstruaţiei din cauza stresului, NU cred să se producă o dereglare totală a ciclului din această cauză!
Apoi, având în vedere că ai 15-16 ani ( după cum am înţeles din altă întrebare anterioară ) - la această vârstă sunt "normale" aceste dereglări de ciclu şi se produc destul de des ( la majoritatea fetelor de vârsta ta )!
De obicei, ciclul se reglează de la sine, trebuie să ai RĂBDARE - se întâmplă spre 18-20 ani...
Totuşi, având în vedere că al tău era regulat şi la 28 de zile, e posibil să fie o "problemă" medicală!
Ar TREBUI să mergi la un control ginecologic : o să-ţi facă o ecografie ovariană ( nu vaginală, deoarece am înţeles că eşti virgină ) şi va verifica să nu ai chist ovarian sau ovar polichistic!
Incearca cu ceai de coada soricelului, 1 cana dimineata inainte de masa, timp de 1 luna. Cauza dereglarii se pare ca este stresul, dupa cum spui tu.
Si in timpul sesiunilor este bine sa repeti tratamentul cu ceai ca sa nu ti se deregleze din nou.
O sa se regleze de la sine. Probabil esti in perioada de pubertate si asa este pana cand ai si o viata sexuala activa... ai rabdare atata tot. Have a nice day! fundita?!
Ca sa ti se stabilizeze ciclul la loc eu iti propun sa te duci sa iti faci un control
Ciclul se regleaza si se deregleaza mereu. In plus, vara e si caldura ceea ce il poate determina sa se deregleza si cum ai spus si tu, s-a adaugat si stresul. El se va regla de la sine, iar daca nu, consulta un medic, el sigur va stii ce e de facut!
O sa se regleze inapoi, ti s-a dereglat de la stres prea mult:*
Nu cred ca poti face nimic ..hmm tot ce poti face e sa astepti asa mi se intampla si mie cateodata mi se deregleaza si dupa se regleaza inapoi, poate ca o sa ti se regleze inapoi dar nu pe aceiasi data care o aveai inainte.
Mult noroc:*