E ceva normal in multe experimente fetele care vedeau filme cu lesbiene se masturbaru pentru ca le plecau, de ce sa le ignori e ceva normal, nu te ignora
In cazul in care te dezgusta comportamentul lor cel mai indicat ar fi sa le spui in fata care este parerea ta despre eventuala lor orientare sexuala.Procedand astfel vei putea ramane in continuare prietena cu ele, deoarece le vei da de inteles ca tu dezavuezi un astfel de comportament.Doar procedand astfel poti sa ramai cu speranta ca ele vor accepta sa ramana in continuare prietene cu tine.
Nu te lasa atrasa in jocul lor, pentru ca pofta vine mancand. Lasa lesbianismul lor! Ele practica d-astea in grup.
Cea mai buna idee! Imi place ca si tu esti sincer.
Sunt cele mai bune prietene ale tale, e clar ce fel de fata esti si tu. Daca nu ti-ai fi dorit sa patesti asemenea lucruri le-ai fi oprit. Se pare ca te cam tenteaza. Sunt sincera si nu sincer.
Scuzele mele, nu m-am interesat sa vad daca esti baiat sau fata. Dar nu... nu... nu stiu. Nu m-am gandit niciodata la o asa experienta si nici nu mi-a "facut cu ochiul". Scuze din nou de greseala.
La varsta ta se intampa des astfel de comportamente intre fete. cu siguranta fetele se joaca intre ele deja si pentru ca le place de tine se dau si la tine. daca nu esti atrasa de aceste jocuri intre fete pur si simplu spune-le ca nu esti interesata. daca esti curioasa atunci distreaza-te. multor fete le place sa o faca intre ele. fetele s-au cam infirbantat si dupa cum banuiesc ca nu esti interesata ar fi bine sa le propui sa mergeti sa intalniti baieti. spune-le sincer ce crezi.
De cele mai multe ori, la varsta asta, comportamentele de genul provin din teribilism, din ideea gresita a unei sexualitati (indiferent de orientarea ei).Pe scurt, fac asta ca sa fie interesante, ca sa vada ce inseamna, ca sa experimenteze...nu e musai sa fie lesbiene. Iti vand un pont: de-a lungul vietii cel putin 50-60% dintre femei au cel putin o experienta lesbiana iar restul, macar o data se intreaba cum e. Deci nu e un capat de tara.
Si eu, ca si antevorbitorii mei pe care ii respect profund, iti spun ca trebuie sa le spui ca nu te intereseaza sa iti explorezi sexualitatea sau latura lesbiana. Intotdeauna sinceritatea e cea mai buna.
Nu reactiona ca o disperata ca nu e cazul, nu fugii, nu tipa etc. Pur si simplu fi ferma si spune-le sa inceteze si sa se distreze intre ele in felul asta cand nu esti si tu in camera sau daca esti, sa nu te implice in mod direct.
Daca vezi ca insista, ar fi indicat sa te distantezi putin de ele.
Mutubal întreabă: