| martinezu a întrebat:

mie de pe la sfarsitul veri a inceput sa-mi placa de o fata de la scoala, iar acum o 4, zile la sfarsitul orelor, cand eram numai eu si cu ea in clasa,i-am spus ca imi place de ea,iar ea in acel moment a fugit din clasa si a plecat acasa. Din acel moment nu a mai venit la scoala nu a mai vrut sa-mi raspunda la telefon sau pe facebook sau pe mess,si nimeni din clasa nu stie nimic de ea. Noi de obicei vorbeam mult pe mess si telefon si ieseam in parcuri,oras,etc,singuri sau cu restul prietenilor,si eram foarte buni prieteni, dar vreau sa stiu ce s-ar fi putut intampla cu ea de ma ignora, si vreau sa imi dati sfaturi.

Răspuns Câştigător
| LoCKeR a răspuns:

Fata a fost "socata", din cate inteleg eu, de ce ai zis. Nu se astepta la asta deoarece ii erai probabil cel mai bun prieten si ATAT! Sigur ai auzit de "friendzone"...ei bine erai prin zona aceea.
Cat despre solutie, informeaza-te despre ea, contacteaza-i familia, incearca sa dai de ea! Daca o lasi balta nu te va mai vedea ca pe un om de nadejde niciodata!
Mult Succes!

4 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Dacă nu a mai apărut la şcoală, ceva se întâmplă cu ea, probleme de sănătate de familie. Aşteaptă să revină şi incerci să ai o discuţie cu ea!

| alexhardy a răspuns:

De ce nu mergi acasa la ea sa vezi ce s-a intamplat?

| neutrino a răspuns:

In primul rand ar trebui sa te preocupe sa afli daca fata e sanatoasa. Dupa aceea asteapta.

| oOoBrBoOo a răspuns:

S-ar putea sa nu mai vrea sa vorbesca cu tine pentru ca nu se astepta de la tine sa ii zici asta si poate nu te place si nu tie cum sa iti zica sa nu te supere si asa mai bine te ignora dar incearca sai explici pe mess, facebook, telefon sai lasi un sms in care sa-i zic ca daca nu te place sa zica ca u nu te superi si daca zice nu nu lasa sa se vada ca esti suparat.