| Anonim638 a întrebat:

Buna TPU.Mie imi cam place de un coleg din clasa V. Si imi da si el semne ca ma place sta mai mult prin preajma mea decat prin preajma altora si marti ma jucam un joc cu un baiat A si cu fratele meu sa ne punem intrebari si la un moment dat a venit V la mine si A l.a intrebat pe fratele meu cine este asta si fratele meu stiind ca imi place de el a zis "este iubitul ei" si A fiind mai cu gura mare s.a dus sa vorbeasca cu V. Si eu stiam ce vrea sa vorbeasca cu el si mi.am gasit scuza sa plec sa imi iau geanta si ma ajunge A din urma si imi zice ca V ma place si a zis la toata scoala si miercuri eu nu m.am dus la scoala si cand vine fratele meu de la scoala mi-a zis ca l.a intrebat V de mine unde sunt si el i.a zis ca sunt acasa si atunci V a oftat. si azi cand m.am dus la scoala am mai stat prin curte cu el etc si la un moment dat vine A la mine si imi zice ca m.a chemat V la el m.am dus la V si el era cu un prieten si vine si fratele meu si el impreuna cu A il intreba pe V daca ma place si el a zis prima data nu si eu nu am dat niciun raspuns si l.a mai intrebat de cateva ori daca ma place si pana la urma a zis da dar mai incet asa si dupa aia A si cu fratele meu tot ii spunea ca si eu il plac intruna si m-a intrebat el daca il plac si eu nu am zis nimic pana la urma s.a prins ca imi place de el ca tot ii spuneau aia si na. Urmatoarea ora aveam engleza si la engleza suntem in grupe dar in ora aia nu a vorbit deloc cu mine incerca sa se uite prin alte parti mi.a mai zambit de cateva ori. si la ultima ora profesoara m.a pus cu el in banca deoarece aveam de copiat niste lectii si tot in ora aia am vorbit mai mult cu el ne.am zambit etc dar nu a zis nimic despre noi. si cand s.a sunat de iesire mi-a zis "pe maine" si a plecat in graba cu unu. din cate vad eu ma place si el dar nu da niciun semn ca am fi impreuna... si nu stiu sigur daca suntem impreuna sau nu si nu prea vreau sa il intreb eu pentru ca dupa faza aia nu prea mai am tupeu sa vb cu el laughing si in plus toata scoala stie ca imi place de el si nu prea stiu ce sa fac cum sa aflu daca suntem impreuna?

4 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Te place, dar e cam timid.
Probabil el crede ca deja sunteti impreuna, cum a zis si fratele tau.

| 4psiho a răspuns:

Ai să afli când o să te invite la plimbare. happy

| AndyKama a răspuns:

Woow,e mult prea complex textul tau...reformuleaza-l te rog, eu unul nu inteleg nimic...

| Anonim638 explică (pentru AndyKama):

Mie imi place de un baiat V si un prieten de al meu A si cu fratele meu i-a spus asta joi in pauza si dupa aia eu am mai avut 2 ore cu el (engleza si desenul) si la engleza nu prea am mai vorbit dar ne.am zambit si la desen am stat impreuna in banca si am vorbit mai mult si din cate am inteles eu din semnele lui si de la prietenii mei si lui ii place de mine si nu stiu sigur daca stau cu el ca nu a zis nimic de noi 2 joi. vineri nu a venit el la scoala si azi nu m.am dus eu si nu stiu sigur daca suntem impreunalaughing