| AlinAsu a întrebat:

Mie imi place de o fata si ea ma simpatizeaza pe mine, vorbesc cu ea prin sms, facebook iar acum urmeaza sa o mai si sun. Vreau sa ma sfatuiti cum as putea s-o invit la o prima intalnire adica nah prin telefon sau mai ziceti-mi voi vreo 2 idei, si ok daca accepta. Ce s-o intreb? Ce sa-i zic? Cum sa-i zic ca imi place de ea? Va rog ajutati-ma

7 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Pur și simplu frate... cum vorbești cu ea pe facebook, sms îi poți spune că vrei să ieșiți afară la un suc... nu e mare filozofie.

Răspuns utilizator avertizat
| Xpressurself a răspuns:

Este important sa iesi repede din zona sms, facebook si sa faci pasul decisiv.
sa-i zici ca vrei sa mergi "acolo" si sa o intrebi daca vrea sa vina cu tine.

| RedBull9988 a răspuns:

Simplu, ii zici ori in fata, cand te intalnesti cu ea, ori o suni la telefon, schimbi 2-3 vorbe cu ea, si ii zici: "Stii ce, hai sa iesim la un suc marti, miercuri etc". Iti dau un sfat, cand o inviti la un suc, nu o intreba.De exemplu: "Poate nu te-ar deranja, si daca nu te-ai supara, si daca ai putea sa iesim la un suc?" sau "Ai vrea sa iesim la un suc?". Niciodata sa nu ii zici asa ceva, cel mai bine ii zici: "Hai sa iesim la un suc", trebuie sa fii hotarat, asta le place fetelor, sa fii hotarat. Nu trebuie sa ii zici ca iti place de ea, o sa strici tot, isi da ea seama ca o placi, doar e logic, din moment ce o inviti la suc. La prima intalnire:
-Tu alegi data si ora
-Tu alegi locatia
Eu nu prea sunt de acord sa ii faci un cadou, la prima intalnire, asta releva faptul ca incerci sa ii cumperi sentimentele. Cand ajungi la locatia respectiva, tu alegi unde va asezati.Nu incerca sa te asezi fata in fata cu ea, punand masa ca obstacol in fata voastra, asta te vad distanta de ea, cel mai bine e sa stai langa ea, ca sa poti face kino(atingeri), si sa nu uiti sa o saruti la prima intalnire, dupa ce faci kino.Nu amana momentul pana plecati acasa.Iar, in legatura cu plata, tu platesti consumatia, deoarece tu ai chemat-o la suc.
SUCCES!

| AndreeaMadalina01 a răspuns:

O suni, vorbiti ce vb de obicei pe fb, si dupa aia o inviti la unsuc, daca te intreaba(ca intre prieteni, desi tu ai alte ganduri in cap), dupa aia va intalniti, beti un suc, va plimbati(ar fi mai bine sa o inviti la apus de soare la intalnire) apoi cand sunteti la plimbare vb, o prinzi de mana, dupa cateva secunde o saruti si pak sunteti impreuna

| AlinAsu explică:

Okey si ce s-o intreb cand ies cu ea ca ma pierd de tot!

| ywar a răspuns (pentru AlinAsu):

Este evident ca te nu ai ce discuta pentru ca in general sunteti tare limitati si aveti preocupari - cel putin ciudate, ca sa nu le cataloghez altfel-. Pentru voi nu exista o muzica de suflet, un concert de muzica de camera, simfonica, o carte buna, dans nu scalambaiala...