| Lalylau a întrebat:

Mie imi place de un baiat,dar din pacate acel baiat este impreuna cu o alta fata care se presupune a fi prietena mea cea mai buna. Aseara cand am iesit in oras eram eu cu el si cu mai multi prieteni. I-am spus ca-mi place de un baiat si el tot m-a intrebat cine este, cum il cheama, cati ani are etc. Si i-am spus ca este cu doi ani mai mare ca mine si s-a prins ca este el. Dar eu am inceput sa neg acest lucru ca nu pot sa-i fac asa ceva prietenei mele si nu stiu ce. Pana la urma am ramas pe o banca cu fratele lui cate este mai mare decat mine cu un an. Si m-a intrebat dacsa chiar imi place de fratel lui. Si iarasi am spus ca nu. Voi ce spuneti sa recunosc ca-mi place de el sau sa neg in continuare? Funda+vot. MULTUMESC!

Răspuns Câştigător
| vnvrgvskjdv a răspuns:

Spune-i ca nu-l placi pe el ci pe altul.Inventeaza un nume de baiat pentru ca el o sa fie foarte curios sa afle cine e.Si chiar daca e posibilitatea ca si el sa te placa nu-i spune adevarul pentru ca daca o paraseste pe actuala lui iubita pentru tine ea se va simti distrusa si tradata.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Tu stii ce vrei!?

| Evil1nside a răspuns:

Pai ce rost are sa ii spui ca iti place de el. daca el e cu prietena ta? e posibil prin lucru asta sa strici si o relatie de prietenie.winking

| IrinaIvashkov a răspuns:

Buna!

Pai tu decizi! Daca vrei sa strici prietenia dintre tine si baiat, si sa iti pierzi cea mai buna prietena, spune`i ca`ti place de el. Daca vrei ca totul sa ramana ok, spune`i ca nu

| TePupiic a răspuns:

Tu decizi... El e mai mare cu 2 ani, iar fratele cu un an? Pai, nustu... Daca e fratisu, cred ca seamana putin cu el. Deci, incearca cu celalalt

| Diiiidi a răspuns:

Buna! Eu zic sa-i spui da in particular. Daca nu asteapta pana se despartesc cei doi si atunci ii poti spune. Daca nu vrei sa vorbesti spunandu-i uita-te la el, in ochii lui si zambeste-i.Isi va da seama cu siguranta. Daca esti mai rusinoasa si nu ai curajul sa te uiti in ochii lui uita-te la o alunita dee pe fata din apropierea ochilor la nass, la sprancene, pentru ca va avea impresia ca te uiti in ochii lui. Oricum este decizia ta daca ii vei spune sau nu.Fa-ti curaj! Si..bafta!
Xo:*

| Demonull a răspuns:

Strici prietenia dar îți împaci inimahappyAlege.