| Elisaaaaa a întrebat:

mie imi place de un baiat de aproape 2 luni extrem de mult, si inca suntem "cei mai buni prieteni", desi eu vreau mai mult. rolling eyes. in fine. am cunoscut un baiat curand, am vorbit nu stiu ce. si acum suntem impreuna(am facut asta sperand ca o sa-l uit pe celalalt) apoi am aflat cu stupoare ca ei doi sunt foarte buni prieteni, ca fratsii, deci si el a aflat ca sunt cu el impreuna. acum baiatul cu care sunt impreuna a ajuns sa tsina foarte mult la mine si eu la el intr-un fel. dar oricum. tot nu-l pot uita pe celalalt. nu stiu ce sa fac. sunt prinsa intr-un fel la mijloc. rolling eyes. sugestii?sad

Răspuns Câştigător
| Alexandrinaa a răspuns:

Fa ceea ce simti, daca nu-l iubesti pe cel cu care esti, mai bine nu continua intr-o relatie nesigura. Insa acum, daca tu totusi simti ceva pentru. celalalt, asteapta o vreme, ar fi usor nasol sa fugi direct in bratele lui, de la cel mai bun prieten al lui. Nu? Si eu am trecut prin asta si am fugit direct. in bratele lui. si pana la urma i-am pierdut pe amandoi.Mda, nu fugi dupa 2 iepuri odata. E bine sa faci si o pauza intre ei, sau cine stie ce mai apare?happy Succes, draga mea.

1 răspuns:
| Kylexy a răspuns:

Daca simti ceva pentru el si incet incet il vei iubi si el te iubeste si tine la tine nu vad de ce nu poti continua cu el celalalt daca nu te place de ce sa iti faci viata un calvar pana la urma il vei uita.Sarbatori fericite