| DaveMustaine a întrebat:

Mie imi place de un baiat doar ca nu sunt sigura de ceea ce simte si el.
Ii place sa vorbeasca cu mine despre orice, adica nu are inhibitii; uneori o face pe insensibilul, alte ori este foarte tandru. Imi place cum ma priveste, adica dulce. De la departare il surprind holbandu-se la mine. Amandurora ne place rockul si aproape mereu de cate ori ne intalnim ma invita sa ascult piesele lui favorite. A, inca ceva. Atunci cand stam pe banca in curtea scolii si vede vreo fata mai draguta imi spune"Arata bine fata aceea!", dupa care isi indreapa figura asupra mea sa vada cum reactionez. Nu stiu ce sa cred. Oare ma place? Va rog, raspunsuri pertinente!

Răspuns Câştigător
| AlissonPadalecki a răspuns:

Sincer, dupa spusele tale te place doar ca ii e frica sa-ti spuna ce simte pentru ca l-ai putea respinge. Cel mai bine, cand sunteti singuri da-i sa asculte o melodie de dragoste care vi se potriveste, uitandu-te in ochii lui, iar cand melodia ajunge la final saruta-l. Daca ii place de tine o sa iti raspunda la sarut daca nu te respinge(ceea ce nu cred) apoi toate o sa vina de la sine. Succes!

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Stai cu el deschis de vorbă!
Are o anume simpatie față de tine.
Pa, pa.

| tenutza a răspuns:

Foarte probabil. uita-te bine la reactiile lui9cum isi tine mainile, cum sta aplecat)

http://www.youtube.com/watch?v=RJe_C-iF3Bk
succes

| HBSB a răspuns:

Eu is 90% sigur ca si el te place