Chiar nu ne interesa culoarea parului iar daca el nu vrea sa mai fiti impreuna asta e ai doar 13 ani.ai timp de baieti, acum axeaza-te pe scoala.
Intreaba-l care e motivul petntru care nu vrea. asculta_l si incearca sa schimbi putin lucrurile la raspunsul pe care il va da daca el nu vrea < atunci >>multumeste-te cu el ca prieten papuso:* succes!
In primul rand cand zici ca e blond, adica e km prostut?
in al doilea rand aveti 13 ani impreuna (adica tu 6 si el 7) lol ink de mik te indragostesti si suferi? bagati pl in el dal draq de prost... nu iteleg ce trebuie sa iti ierte el? dal in pl mea, ca doar el nu e vreun popa sa iti ierte tie pacatele...mergi mai departe ca sunt destui pe planeta asta
Da ce i-ai facut maica de trebuie sa te ierte? Fata draga, capul sus si mai departe, ai alte prioritati acum decat baieti horny si alte idei de gandit. Nu ai ce face, nu ai scoala de facut, nu ai prieteni de te incurci cu un baiat care vezi doamne te si iarta, eu stiu pentru ce d-zeu, cand baieti sunt gramada si cand ai sa tot ai de ai sa te plictisesti. Daca plangi de la 13 ani pentru un baiat, ce ai sa faci pana la 20, pana la 30? O sa-ti inegresti sufletul de amaraciune si plansete? Traieste-ti fetita viata ca e frumoasa si nu consta numai in baieti si ai doar una, nu o suta de vieti sa o iei mereu de la capat. Revino-ti
Mutubal întreabă: