Pai.dah e greu da sti timpul vindeca orce rana.multi trec prin situatia asta trebuie sa nu-ti pierzi cumpatul sa fi tare, nu pentru altii ci pentru 2 lucruri:tu si sufletul tau daca te lasi batuta de.sentimente.imbarbateazate fa-ti alt prieten deoarece sunt sigura ca el nu a prea pierdut timpul.fi tare
Treci printr-o perioada grea,insa cel mai bine ar fi sa il uiti, daca ar fi vrut sa fiti impreuna te cauta el...e greu insa orice sfirsit e un nou inceput...te pup, ai grija de tine!
Hey...eu iti zic sa-l uiti.da...e foarte greu,dar nu mai ai de ce sa-l mai iubesti. faza este ca poate el te placea atuncia, poate acum nu.
Eu iti zic sa treci peste, siferi acum putin dar o sa vezi ca o sa apara altcineva. Incearca sa fi happy si nu te mai gandi la el ca de asta il visezi
Sper ca te-am ajutat cu ceva.
Bye
Imi este foarte greu sa il uit. pot lua numarul lui de la oricine dar dupa aceea se afla ca il plac. o prietena de-a mea a zis tuturor si am invetntat multe povesti sa dovedesc ca nu il iubesc. Mereu plang de dorul lui. oricum el nu avea nici o vina. totusi mi se pare ciudat cel care mereu statea numai cu mine si ma saluta doar pe mine chiar daca eram intr-un grup, cel care ma iubea asa de tare si chiar ma si apara uneori (sa nu spun ca avea mereu grija de mine si era foarte ingrijorat) sa ma ignore deodata... mai vorbeam dar parca nu era ca inainte, asa de indragostit. mi se rupea inima iar acum parca nici nu mai am inima. de cate ori vad un cuplu simt ca nu mai am nici un rost pe lume. am incercat sa il uit si sa imi fac alt prieten, dar pe el il iubesc celö mai mult! nu stiu ce sa fac caci este greu sa il uit! Ajutati-ma va rog!
Ideea e ca tu in momentul de fata te gandesti numai la lucrurile bune din rekatia ta cu el. In loc sa stai sa te gandesti la momentele fericite gandeste-te si la cele neplacute. de fiecare data cand te-a facut sa suferi, gandeste-te la toate defectele lui care poate te-au indepartat putin de el. Ai spus ca o vreme nu l-ai mai vazut, mie mi se pare un nenorocit daca nu a avut macar bunul simt ca totul s-a terminat intre voi. Gandeste-te la tot ce ai simtit cand te ignora. Incearca sa iti dai seama ca nu e de fapt tipul perfect care ai crezut ca e. Stiu ca e usor sa spui UITA-L, NU MERITA! dar daca tu stai toata ziua si te consumi nu ii va schimba puntul lui de vedere. Fiecare inima se vindeca diferit, dar cu timpul (poate nu in curand) te vei gandi din ce in ce mai putin la el pana ce va fi o amintire.
Sper ca te-am ajutat.
Succes
firullz_4896 întreabă: