| Christine95 a întrebat:

mie mi-a placut d un baiat mai mare ca mine cu 3 ani sa precizez eu am 15 ani, el a simtit ceva pentru mine dar el inca o iubea p fosta lui pretena (adica a fost impreuna doar 1 zi ).
El ma comparat cu fata aceea in sensul rau al cuvantului.
Ce inseamna asta? Dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca trebuie sa astepti sa o uite pe fosta iubita.
Daca te-a comparat in sensul rau cu aceea fata, inseamna ca el considera ca tu esti cu mult inferioara...deci, trateaza-l cu indiferenta si mergi mai departe.
Nu cred ca e baiatul potrivit, daca a facut asta.winking

| Christine95 explică (pentru anonim_4396):

Ai dreptate, deci inceraca sa vb cu mine p mess unde merg in oras i dupa mine si nu intelege ca nu mai vreau sa aud d el, dar lui cred ca inca mai i place d respectiva, asa o sa fac, mersi d sugestiibig grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru Christine95):

Cu placere happy

8 răspunsuri:
| ynna93 a răspuns:

Ca ii place de ea si ca trebuie sa mergi mai departe.

| AliGab a răspuns:

Ca o relatie de o zi nu-i o relatie si ca nu trebuie sa fii cu un om care te compara cu fosta lui prietena, indiferent cat ai tine la el.

| ANDRErock a răspuns:

Iti dai seama ca i-a fost greu sa stea cu tine din moment ce, inca ii mai place de aceea fata...

| Christine95 explică (pentru ANDRErock):

El spune ca nu ii mai place d ea, poate i-a fost frica sa inceapa o relatie cu mine sa nu pateasca ca cu respectiva sad

| FloZ a răspuns:

Asta inseamna ca fosta era mult mai buna la pat decat tine si avea fundul mai bengos pararea meabig grin

| toflea4 a răspuns:

Se potriveau pa