| DenisaAnon a întrebat:

Mie si prietenei mele ne place de acelasi baiat...ce sa fac? El ar da semne ca ma place, insa ea s-a bagat in seama cu el doar ca sa nu o faca el cu mine.

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Ești sigură că e prietena ta? Eu nu prea cred.
Nu trebuie să faci nimic, doar zâmbește-i lui de câte ori îl vezi. Dacă e băiat deștept va înțelege.

3 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Se pare ca deja relatia voastra de prietenie s-a cam dus de cand prietena ta a facut miscarea gresita de a se baga atunci cand a vazut ca el pe tine te place.
Acum ai de ales ori rupi de tot prietenia prin ochii pentru ochii spunandu-i baiatului ce a facut ea ori rupi prietenia si il lasi pe el ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi si spune-i lui in felul urmator. Dacã o vrei pe ea trebuie sa treci de mine mai întâi, deoarece este cea mai buna prietena a mea
Esti in urmã nu ai de ce sa te plangi aratã-i ca esti mai bunã ca ea! Tachineazal cum ca se gandeste la ea in timp ce e cu tine.

| sofisis a răspuns:

1. Prietena asta a ta nu e deloc o prietena. Nu stiu de ce continui sa o vezi ca pe o prietena.
2. Daca s-a bagat ea in seama, ce? Asta nu inseamna ca nu o poti face si tu. Alooo, trezeste-te!