Ce prostie.in primul rand sunteti prietene nu ar trebui sa va certati pentru baieti.in al doilea rand daca stiai ca a intrebat-o mai intai pe ea, te'a folosit pe tine asa ca rezerva si tu ai acceptat.in al treilea rand prietena ta e cam geloasa acum pentru ca tipul nu o mai place. poate el acum daca va vedea ca ea il vrea inapoi vei ramane singura si cu buza umflata.mai bine lasa'i sa rezolve,spune'i si lui situatia si, oricum, e dreptul lui sa aleaga.nu te avanta prea tare intr'o relatie si nu investi sentimente pentru ca e cam intortocheata situatia si s'ar putea sa ii pierzi pe amandoi.succes
Buna ella, urasc sa ma cert cu prietenele mele din cauza baietzilor. daca iti este o prietena buna ar trebui sa inteleaga si sa se bukure pentru tine, nu cred ca ai putea sa o faci sa inteleaga poate o sa isi dea seama si o sa regrete.stai cu baiatul daca il iubesti si prietena ta cand o sa isi dea seama o sa iti ceara scuze. ceaw
Pai baiatul a insistat de mai multe ori cu prietena mea si ea il refuza mereu.Si acum ca stau eu cu el s-a trezit si ea ca ii place de el.Ne certam mai mereu si ea spune "lasa fa stai cu el... asa o sa-ti fac si eu cand o sa stai cu vreunu"(adica o sa se bage peste mine).Nu vrea sa inteleaga ca eu nu m-am bagat peste ea ci el a venit la mine.El mi-a spus aseara "am vrut sa stau cu ea dar nu te cunosteam pe tine si daca am vazut ca nu vrea sa fie cu mine nu am mai insistat".
Laso in pace cu fitele ei sa stea suparata zile insie numa fi prietene si incaa sa iti gasesti o noua prietena ced caa etecl mai bine si daca tu si prietenul tau sunteti apropiati atunci cando vezi sarutate cu el cu dragote si senzualitate si lasa-l sa te pipai fai in ciuda si arata-i ca ea nu il va avea niciodata laal sa iti faca tot felul de chesti senzuale asa va intelege ca si-a facut-o cu mana ei
futita te rog am mare nevoie de una
AndrewTate7789 întreabă: