Draga mea,te expui la mari riscuri si probleme de sanatate luand pastila de a doua zi,fara prescriptie medicala.
Este o bomba hormonala,o femeie inteligenta,se spune,o ia cel mult,o data in viata!
Nu stiu de ce astepti sa-ti vina un ciclu normal, cand tu ai intervenit cu aceasta pastila si ai schimbat toti "parametrii" organismului tau!
Interesant este ca nu te intereseaza ce se petrece cu tine, in urma acestui act paranoic, ci intrebi daca poti face sex.
Da, sex poti face.Cu prezervativ.
Intotdeauna cu prezervativ.
Probabil habar nu ai de ce este o perioada maxima de fertilitate, una de minima fertilitate, altfel nu te-ai fi repezit sa iei escapelle in a 26 a zi de ciclu, cand fertilitatea ta e destul de scazuta!
Informeaza-te macar, o sa-ti faci tie un bine!
Nu mai stiu ce sa spun, uneori inconstienta chiar ma depaseste...
Daca stii sigur ca trebuie sa iti vina ciclu atunci nu ar fi asa mare problema daca faci maine sex dar ai grija ca nu se stie niciodata ce se poate intampla...
Sunteți fenomenali! După ce că încercați să ieșiți dintr-un căcat, voi vreți să vă băgați în altul!
Renunță la sex pentru câteva zile! Și faceți protejat!
Daca iti vine mai abtine-te si tu. daca el a ejaculat in prezervativ inainte sa se rupa trebuia sa iei pastila de a 2a zi daca nu poti sta linistita
Până nu eşti la casa ta, pe banii tăi şi pe propria răspundere, liniştită poţi folosi prezervativ.TOT TIMPUL! De ce? Uite de ce: poţi fi în perioada fertilă, când riscurile de a rămâne insărcinată sunt foarte mari, şi nu e nevoie ca prietenul tău sa-şi dea drumul in tine. Poţi rămâne insărcinată şi din cauza lichidului preseminal, care vine inainte de a ejacula..chiar dacă sunt şanse mai mici sa rămai însărcinată, contează că sunt. Lichidul preseminal nu are nevoie de 15 minute să iasă, poate veni şi după 1 minut, şi. dacă nu te protejezi, poţi fi mămică oricând.Cât despre anticonceptionale. Părerea mea e sa nu te bazezi pe ele, deoarece nu tot timpul îşi fac efectul.Plus de asta,îţi poate distruge sănătatea, dacă eşti prea tânără. Sfatul meu, dacă te ajută cu ceva, e că TOT TIMPUL SĂ TE PROTEJEZI, INDIFERENT DE SITUAŢIE! ..Baftă şi ai grijă de tine! :*:*. Fundă?
Uite un pont dupa fiecare partida de sex protejat sau neprotejat, in decurs de 10 min mergi la baie astfel elimini toate dubiile si numai trebuie sa dai banii pe asemenea prostii costisitoare...
E a doua oara cand citesc "pontul" tau.
Inceteaza sa-l mai postezi si sa dezinformezi lumea!
Nu ai nici cele mai vagi cunostinte de anatomia omului si caracteristicile reproducerii!
Si,nu-ti imagina ca daca tie ti se intampla(pentru ca iubita ta posibil sa aiba trompele uterine infundate,de exemplu),poate sa se intample tuturor!
O turma de cateva milioane de spermatozoizi care inconjoara un ovul,nu pot fi anulati de nici un mers la baie!
Unde se afla acel ovul,ai idee?
Cum ajungi la el,tu?!?
Daca ar fi atat de simplu, toti copiii care ar veni pe lume, ar fi copii doriti si asteptati, n-ar mai exista accidente si sarcini nedorite!
Nu mai dezinforma!
Si, ai grija.Cu tot "pontul" tau, n-as vrea sa te vad intreband pe-aici, cam ce sa faci ca ti-a ramas iubita insarcinata!