Fiecare își face viața așa cum îl aranjează mai bine. Nu e musai să urmezi ad-literam standardul social.
Lasă „lumea" să zică ce-o vrea, tu fă ce-ți convine mai bine!
Depinde cu cine vorbesti, generatile pana in 89 erau spalate pe creier ca daca apuci 30 de ani si nu ai familie esti un ratat si te mai insoara doar babele.
Cu viata ta faci ce vrei si cum vrei.
Oricum vei face, tot se va gasi cineva sa te judece si sa-ti zica nu e bine ce faci, asa ca nu te mai complica.
Mai bine vezi ce faci cu banii, sa nu ajungi la o varsta sa constientizezi ca ai stat toata viata sa faci bani si nu ai avut timp si de tine si sa-i cheltui.
Hah,parca ma vad pe mine inainte si la inceput de facultate.Am reintrat pe contul asta dupa multi ani doar ca sa iti raspund pentru ca stiu ce simti.Ai impresia ca lumea vrea ceva de la tine, ca esti oarecum obligata de societate sa faci acest pas si ca "desfraul"este vazut rau.Nu este deloc asa, faci ce vrei cu viata ta atata timp cat este complet legal.Nu e nimic gresit cu tine dar cum cineva a zis anterior, o sa-ti schimbi parerea.Pun pariu ca esti single.Asa eram si eu inainte sa incep facultatea, voiam sa fac cat mai multi bani, voiam sa am o viata excelenta si sa devin independent, pana am cunoscut pe cineva drag cu care din nefericire nu pot avea o relatie dar cu care tin o legatura destul de stransa.M-am tot gandit ce frumos ar fi sa avem copii si o viata impreuna, aveam impresia ca nu sunt eu in clipele in care aveam aceste fantezii, intr-un final o sa ramai doar cu banii si o sa mori singura si mizerabila.Intr-un final familia este totul, este mai bine sa fii legat de cineva si de ceva anume decat sa fii singura.Pariez ca iti vezi viata stand intr-un apartament al tau, calatorind, chefuind cu prietenele si amicii, dar amicii si prietenele au sa faca acest pas si au sa uite usor usor de tine, sunt in situatia in care am pierdut legatura cu niste prieteni doar pentru ca au devenit familisti si nu au mai avut timp de distractii.
Nu te-ai indragostit indeajuns de o persoana incat sa va dovediti dragostea ca sa zic asa.
Crede-ma, eram la fel...
Mersi mult pentru raspuns! Da cine stie ce va fi.
De ce a fi singur insemna neaparat mizerabil? dar a te casatori de dragul societatii sau constrans de imprejurari doar de frica singuratatii nu te face mizerabil sau si mai rau ajungi sa iti pierzi mintile? de ce a fi singur e ceva rau?