anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ne-am despartit de o luna jumate, dar ea continua sa vorbeasca cu mine, sa-mi ceara sfaturi si sa ma invite in oras. Desi am incercat sa comprin sentimentele pentru ea eu inca o iubesc si dupa ultima intalnire ele au iesit din nou la suprafata si iar incep sa sufar. Nu inteleg de ce... poate pentru ca o iubesc cu adevarat. Acum ea-mi tot spune ca se dau multi baieti la ea si ca o sa iasa cu unul si poate-l saruta etc dar nu-i place de el si vrea sa iasa cu mine.
De ce inca ma mai pastreaza in preajma ei, daca are atatea persoane care o vreau? Eu incerc sa vad daca merita sa ne impacam dar incep sa ma plictisesc sa tot rabd si sa astept... Ce as putea face? Multumesc de ajutor!

Răspuns Câştigător
| Cătălina a răspuns:

Pentru ca a avut incredere in tine si stie ca esti o persoane pe care se poate baza. Daca v-ati despartit, asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa uite de existenta ta. Daca ati avut o relatie frumoasa si sincera, este si normal sa se comporte asa. Cu siguranta vrea sa va impacati si, cum ea, ti-a dat ceva de inteles, te asteapta pe tine sa faci urmatorul pas.

9 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Tine si ea la tine,pentru ca daca nu ar mai face-o, nu ti-ar mai cere sa va vedeti, sau, nu ati mai vorbi. De ce nu vrei sa o intrebi ce se intampla, sau daca se mai poate face ceva ca sa va impacati? Asa stii clar ce sa faci, daca sa o uiti sau nu.

Dar tu de ce nu iesi cu altele? Poate o sa gasesti pe cineva care sa te merite, si care sa se bucure de tine. Lasa-i tot timpul, tu incearca sa o eviti, ca sa se gandeasca si ea la ce sa faca.

| Florin_2297 a răspuns (pentru Djlsghtnquuw):

Asta e o prostie... o sa ajungi in situatia cand ai sa-i spui noii "prietene" TE IUBESC si te vei gandii la ea... am aceeasi problema ca si a ta doar ca un pic mai piperata. Avem insa acelasi scop, sa ajungem in punctul in care nu ne mai pasa de respectiva pentru care avem sentimente.

| Djlsghtnquuw a răspuns (pentru Florin_2297):

Nu,uite, daca noua prietena te face sa o uiti pe fosta, nu mai ai de ce sa te gandesti la ea. Ce e asa de greu sa te faca sa te indragostesti de ea, si sa o uiti pe cealalta? Trebuie doar sa ai rabdare, si sa lasi lucrurile sa treaca. Daca v-ati despartit, inseamna ca s-a facut cuun motiv anume.

Doamne,fata asta nu stie ce vrea de la viata. Plus ca isi bate joc si de ea, si de tine. Intreab-o daca nu va mai puteti impaca.

| Nolkyz a răspuns:

Eu zic ca inca este ceva intre voi.

| Larisssaa a răspuns:

Păi încă te place. Şi cu fazele cu băieţii doar încearcă să te facă gelos. Ai putea să o întrebii dacă încă te place şi dacă mai are sentimente pentru tine. Dacă spune că da o întrebi dacă vrea să stea cu tine. Nu înţeleg. De ce v-aţi despărţit dacă [după cum ai povestit ] tu încă ai sentimente pentru ea şi se pare că şi ea are sentimente pentru tine? thinking

| Larisssaa a răspuns:

Să îi laşi timp. Poate încă nu e pregătită de încă o relaţie cu tine.

| Rares311 a răspuns:

Daca inca ar mai tine la tine nu ar mai iesi cu altii. Dupa parerea mea ar trebui sa-i spui ca nu mai vrei sa va mai vedeti. Daca mai simte ceva pentru tine te va alege, daca nu... pare rau.