| condreavaly a întrebat:

Nici nu stiu cum sa incep. ca e groasalaughing

Treba sta in felul urmator:

Eu vorbesc cu o fata pe care o iubesc de 4 ani(am mai fost cu ea acum 3 ani dar a fost o aventura doar de 2 zile mai exact revelion) dupa nu am mai tinut legatura cu ea. de 2 luni dupa ce am fost la un chef unde m-am intalnit cu ea, am inceput iar sa vorbim, i-am zis ca o iubesc si ea mi-a zis ca ma place dar nu ma iubeste (ciudat) si ca m-a iubit acum 3 ani dar baiatul cu care era atunci ( de altfel un prieten de-al meu) i-a zis ca daca se pune cu mine nu stie ce imi va face el mie (amenintari de smecheras din Brasovlaughingcica ) i ei i-a fost frica sa imi zica, ca ma iubeste ca sa nu imi faca el ceva rau mie. vineri m-am intalnit cu ea, am vorbit, ne-am sarutat si mi-a zis ca nu poate iubi fiindca ii este frica pentru ca a fost tradata de 2 ori. nu stiu ce sa fac ca sa pot fi cu ea. o iubesc mult si ea a zis ca ma place si i-ar place sa fie cu mine dar nu ma poate iubi deocamdata. ne intelegem de minune, mi-a dat si parola de la facebook cu totul ca eu nu intru sa verific. apropo ieri am iesit in oras sa iau martisoare pentru colege si profesoare. am luat 25 de bucati cu 5 lei bucata, total 125 de lei. mi-a facut niste crize imense ca eu iau cadouri la toate fetele si nu mai stiu ce... presupun ca e geloasa, ( nu stie ca i-am luat un inel din aur pe care am dat 650 de lei) in fine nu conteaza preturile ma intereseaza sa stiu daca chestia cu martisoarele este chestie de gelozie. apropo mi-a zis vineri cand ne-am intalnit ca sunt foarte romantic si foarte sincer. vreau sa ma ajutati cum sa procedez pentru am putea avea o relatie frumoasa si stabila. cum de altfel a zis si ea ca i-ar placea sa fie cu mine. sa nu aud critici de varsta ca am 12-13 ani. am 18 ani deci fara critici de varsta. multumesc mult pentru ajutor. raspunsul care va fi cel mai frumos si care ma va si ajuta cu orice legat de intrebare va fi recompesat cu o fundita. (de ce nu ma pot loga pe TPU de pe iphone 5? de pe 4s puteam sa ma loghez?)

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Esti,cu adevarat,pe drumul cel bun.
Nu astepta acel "te iubesc" prea curand,tine de un orgoliu gresit inteles al fetelor,momentul in care il va rosti,poate are si vinovatii ca a lasat atat timp sa treaca,poate e inca ranita de trecut...
Dar dupa cum merg lucrurile,nu cred ca va intarzia mult.
Pana atunci,ai grija de "te iubesc"-ul pe care i l-ai spus tu si pe care-l simti.
Foarte frumos ca ii iei cadouri,dar nu-i cumpara cadouri care s-o striveasca si la care sa nu poata reactiona,in mod automat un cadou foarte pretios o va nelinisti,gandindu-se ce anume ti-ar putea oferi care sa-l egaleze si care sa te bucure in egala masura!
Cumpara lucruri mici si dragute care plac fetelor,un urs haios,o inimioara breloc,o floare stilizata intr-un zar,un pix cu numele ei,un ceas mic de calitate,un parfumel,o bratara,o pereche de cercei, toate care i s-ar potrivi sau care au o legatura cu voi doi, un cd cu melodia pe care ati dansat prima oara impreuna sau care va reprezinta si e "a voastra", un lantisor simplu cu inima "ta" medalion pe el, o cutioara de "Ferrero Rocher" pe care sa le mancati impreuna razand....ai inteles ideea,eu am primit si-o frunza,pentru ca iubitul meu se gandea la mine si erau toate florariile inchise,o am si-acum!happy
Cu un buchetel de ghiocei care te ametesc cu parfumul lor,poti obtine cea mai draga si indragostita privire din sufletul dragei tale!
Legat de martisoarele pentru care ai fost certat,va trebui s-o faci sa inteleaga ca in afara unei obligatii firesti,esti si o persoana generoasa,iti aduce bucurie sa daruiesti,te bucuri din bucuria celorlalti,va intelege si nu te va mai certa,nici gelozi!happy
Daca ea a fost tradata de doua ori,va trebui sa fii atent,pentru ca ea se teme sa nu i se intample la fel,va trebui sa fii sincer si sa ii ceri sinceritate totala,sa nu te grabesti,sa nu sari peste cuvinte,sa savurezi fiecare clipa impreuna,sa nu-i ceri lucruri pe care nu poate sau care nu-i place sa le faca.
Propune-i plimbari,mergeti la o ciocolata calda,invata s-o asculti,las-o sa-ti vorbeasca despre ea,nu judeca ce a facut in trecut,fa-i mereu mici surprize,adu-i zambetul pe buze,este indiciul cel mai clar ca fata devine pe zi ce trece tot mai "a ta".
Sa ai grija,cand zambetul provocat de aparitia sau persoana ta, dispare, au venit norii peste relatia ta.
Sa devii sursa ei de bucurie si te va transforma in dragostea ei, umple-i inima si ti-o va darui!
Sunteti tare frumosi, iubiti-va!happy

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Da, este un act de gelozie, nu are suficientă încrede în tine!
Tu o iubești și ea te înebunește de nervi!
Te rog să porți o discuție deschisă cu cu privire la comportamentul ei.
Succes!
Pa, pa.

| condreavaly explică (pentru Legiuitoarea):

Ea mai mult mi-a facut gura ca am dat prea multi bani pe martisoare. de ziua ei ma gandeam sa ii cumpar un iphone nou, cred ca 5-ul. oare cum va reactiona atunci? apropo sa stii ca nu este materialista. imi tot zice sa nu mai dau bani pe cadouri.cumva m-am dat de gol ca vreau s ii iau ceva de 1 martie. inca nu ii luasem. nu am mentionat ca in acesti 4 ani cand ea nu a stiu ca o iubesc eu am mai fost cu alte fete, dar nu le-am putut iubi. o iubesc mult si simt ca ne leaga ceva. poate ca aman2 suntem scorpioni?laughing

| SuKi2KirAi1 a răspuns:

Deci, chestia cu martisoarele a fost din pura gelozie. Daca mai aminteste despre asta, explica-i ca o faci doar asa, ca traditie, si ca nu trebuie sa fie geloasa( dar nu i-o spune cu cuvintele astea- fetele innebunesc cand ii aud pe altii ca le fac "geloase"). Pentru o relatie stabila, daca chiar ti-o doresti, eu te sfatuiesc sa petreci cat de mult tipm liber ai- cu ea. De ce? Ce-si doreste o fata de la prietenul ei sunt doua lucrui: Dragoste si Atentie. Asa ca ai grija sa i le daruiesti din plin. Dar daca o iubesti nu cred ca va fi vreo problema aici big grin Oricum, incearca sa te oferi sa o iei de la scoala, sa o conduci acasa ( cand esti disponibil); acum ca vine primavara iesiti la un picnichappy Nu mergeti prea mult in cluburi caci asta va va strica relatia. Clubul nu este un loc potrivit pentru cei care vor sa se inteleaga foarte bine. Mai fa-i si mici cadouri ( nu nu-mai-stiu-ce-geanta-scumpa-de-firma ci mici atentii. Care sa ii arate ca ti la ea) si nu uita de ciocolatabig grin Toate fetele iubesc ciocolata. Scoate-o la un suc. Introdu-o prietenilor tai. Pune-o pe primul plan in viata ta. Daca am exagerat imi pare rau, dar cred ca de asta este nevoie pentru o relatie stabila si fericitahappy

| SuKi2KirAi1 a răspuns (pentru SuKi2KirAi1):

Appp si eu sunt scorpion big grin Si mi-am dat seama ca nu este aterialista, tocmai de aceea am scris ce am scris tongue

| condreavaly explică (pentru SuKi2KirAi1):

Hey. 90% funda e a ta:X. vorbesc foarte mult cu ea. eu imi fac praf cele 5000 de minute si mesaje intr-o luna. la fel si ea. chestia mai nasola e ca eu sunt plecat din oras in alt oras la scoala dar ea a ramas in oras. nu ne prea vedem. adica vineri ne-am vazut si la fel vom face si vinerea aceasta. eu unul nu sunt cu cluburile, nu stiu de ce dar nu imi place.

| SuKi2KirAi1 a răspuns (pentru condreavaly):

Pai bravo tiehappy Inteleg ca distanta constituie o micuta problema. Dar uneori distanta face ca o relatie sa devina mai stransa, caci daca rezistati impreuna si treceti peste acest obstacol, inseamna ca sunteti mai puternici impreuna. Oricum succes. Sunt sigura ca vei prelua ce e mai bun din raspunsurile noastre si o vei scoate la capat big grin Pupici dulci :*

| condreavaly explică (pentru SuKi2KirAi1):

Mersi mult. ea mi-a mai zis ca si-ar place sa aiba o familie cu mine. ma tot roaga sa merg la medicina cu ealaughing medicina? bleahlaughing tocmai acum vorbeam de vinerea trecuta si mi-a zis ca am meritat ca ne-am sarutat. si chestii. ma tot gandesc la ce mi-a zis ca nu ma iubeste (poate deocamdata) dar ma place

| condreavaly explică:

Nici nu stiu cui sa ii dau funda. toti ati raspuns minunat. va multumesc

| condreavaly explică:

Cum sa dau funda la toti? meritati:X:X:X

| relian a răspuns:

Din ce spui tu pe aici se [pare ca te pricepi si treaba merge acolo unde tgrebuie sa mearga asa ca nu vad de ce ai mai intrat pe aici sa intrebi.Nu cred ca ai ceva probleme.Cel putin deocamdata din cele expuse de tine.Caa spus ea de ce chesltui asa mult probabil este pentru ca ea nu este invatat cu bani multi, sau pentru ea asa ceva i se pare cam mult.Dar asta nu arata nimic rau, ba dimpotriva arata ca este cumpatata si nu figuranta sau mai stiu si eu cheltuitoare.In rest nu vad nici o problema, iar ca ea spune ca nu te iubeste poate sa fie ca ii e ste greu sa zica chestia asta, pentru ca la unii oameni le este mai greu sa se exteriorizeze asa de usor, ori probabil a fost dezamagita de altu si acum sta mai usor.Dar daca tu esti un baiat ok in timp va vedea si va recapata increderea in tine si totul o sa fie bine.Cu conditia sa nu cumva sa o dezabagesti nici tu ca atunci o sa fie f naspa pentru ea.Normal la inceput trebuie sa spui chestii reale si sa nu te agiti sau sa te grabesti sa spui vai ce te iubesc, vai cu tine vreau sa fiu pina la sf vietii si bla bla.Aceste chestii sint copilarii. cuvinte de adolescenti care insa dispar dupa o virsta.Si cum am zis depinde si de fiecare ce simte si cum simte sa spuna ceva.Deci tu nu ai nici o problema deocamdata.Cu iphone 5 nu stiu de ce dar ar fi trebuit sa functioneze.Asta doar daca nu ai net pe telefon normal ca nu poti intra.Nu vad de c e nu te poti loga.Cauta prin telefon poate ai ceva chestii de securitateca altceva nu cred ca ar putea fi.Si daca spui ca i-ai luat si inel atunci inseamna ca tu o apreciezi si vrei o relatie ceva mai, lunga cu tipa asta.Dai inainte ca mergi bine si nu te lua dupa unu altu de pe aici ca iubita ta este geloasa sau nu are incredere.Eu cred ca iubita ta este o persoana cit de cit matura.Bafta si numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Câtă gelozie aici,mama mia!
Ce-o fi cu voi, nu ştiu...
Nu este încredere aici, ce chestiune domnule!
Poartă o discuţie, nu merge aşa, veci.
Te pup!

| condreavaly explică (pentru anonim_4396):

Nu inteleg ce ai vrut sa zici. eu caut o rezolvare nu critica. poti critica doar dupa ce si ajuti pe cineva. parerea mea

| Dragutza_Paloma_Bianka_1998 a răspuns:

Pai spune-i ca nu esti ca alti si nu doar atat demonstreza incepand prin a o intelege nu a o stresa oricum succes!

| SSophie a răspuns:

Este putin geloasa sincer si eu sunt cand ma gandesc ca si prietenul meu probabil va cheltui la fel de mult,probabil in cazul tau se gandea ca poate nu lucrezi si dai atatia bani pe niste martisoare, sincer cam toate fetele fac asa, dar o sa-i treaca mai ales daca spui ca i-ai pregatit o supriza... Poti sa o intrebi daca ei ii place sa primeasca martisoare, sau incearca sa o faci sa inteleaga ca asa ai fost educat si invatat si e o chestie de bun simt, ca acele martisoare nu inseamna nimic pentru tine, decat inceputul unei noi primaveri si de mic ai oferit martisoare nah nu prea am asa inspiratie acum sa-ti spun in tocmai cum sa-i spui dar bati undeva pe aici...Mult succes!