anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nici nu stiu cum sa incep ca sa fie cat mai scurt! Ideea este urmatoarea : El, fostul meu iubit din adolescenta sa-i zic asa. O relatie inceputa cam pe la la 16 ani si terminata definitiv pe la 19 ani.Bineinteles ca in tot acel timp au mai existat nenumarate despartiri si impacari unele fiind si de cateva luni bune..Ne-am despartit acum 1 an si jumate aproximativ si eu inca nu-l pot sterge din mintea mea. Nici nu cred ca se va putea intampla asta.Il vreau inapoi.. Ziua mai e cum mai e, deoarece imi ocup timpul cu diferite lucruri si pot sa zic ca nu ma gansesc chiar atat de obsesiv la el, in schimb noaptea sentimentele mele fata de el isi dau frau liber si atunci incepe chinul. Il visez aproape in fiecare noapte..nu-i posibil asa ceva. Trebuie sa precizez si faptul ca in momentul de fata sunt implicata intr-o alta relatie, ba mai mult decat atat sunt si logodita cu acest baiat. Il iubesc si pe el enorm de mult, nu ma pot mintii singura.dar cum e posibil sa iubesti doua suflete diferite in acelasi timp?! Ma intrebam oare de ce nu am curaj sa incerc sa port o conversatie cu fostul meu? In nici un caz nu-i vorba de orgoliu sa stiti!! Poate ca e teama aceea de a nu fii respinsa, catalogata gresit sau cine stie..este cu siguranta si teama de a nu face un pas gresit si a-l pierde si pe actualul meu logodnic. Nu vreau sa grabesc prea repede lucrurile cu el, din moment ce mai am sentimente atat de puternice fata de fostul. Si intrebarea care ma macina atat de profund este : oare el se mai gandeste la mine? oare a trecut peste?! poate este si el cu altcineva..dar de ce nu face nici el nici un pas? Nu stiu ce sa fac..nu stiu cum sa procedez. ma simt blocata. nici el si nici eu nu suntem in tara. poate ca daca am fii sansele sa ne intalnim "accidental" ar fii in fovoarea mea dar nu. suntem in aceeasi tara impreuna acum, desigur el cu familia lui iar eu cu logodnicul meu.. dar aici ma indoiesc sa ne putem intalnii chiar daca ne despart doar 200 de km... am apelat sa scriu aici, pentru ca va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat, o idee.. poate am sa iau in considerare ce-mi spune-ti si v-oi schimba ceva.. Va multumesc! :*

Răspuns Câştigător
| Octa00 a răspuns:

Cum a spus Johnny Depp. "Daca ai de ales intre doi baieti, alege-l pe al doilea. Daca il iubeai suficient de mult pe primul, nu te-ai fi indragostit de al doilea".Nu te juca, cu sentimentele logodnicului tau.Baiatul are planuri serioase.Nu merita sa dai cu piciorul la tot, riscand sa nu ramai cu niciunul. Poate primul si-a facut si el viata proprie. Daca te-ar mai fi placut suficient, te-ar fi cautat.Asta e situatia.Traieste viata ta prezenta si incearca sa te gandesti treptat doar la ceea ce ai de facut acum.Nu lasa trecutul sa iti distruga prezentul.Nu trebuie sa faci totul deodata.Dar, pe parcurs, vei reusi.

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Păi... dacă lucrurile nu au mers „rotund" niciodată cu primul... mai bine rămâi cu Nr2. E mai sigur. Și aș îndrăzni a spune, mai înțelept.
Cu primul, e normal să ai mereu vise și fantezii, dar a venit vremea să lași totul în urmă și să pregătești calea spre viitor.
Știi vorba aia - prima dragoste nu se uită, dar rareori trăiește mult...

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Daca il mai iubesti pe fostul, de ce te-ai aruncat intr-o alta relatie, mai ales intr-o logodna? Situatia ta este una foarte complicata, eu zic sa incerci sa vorbesti cu fostul si sa vezi ce spune. Daca este fericit, si a trecut peste, incearca sa te gandesti doar la viitorul tau alaturi de acest om cu care te-ai logodit. Din moment ce v-ati logodit, presupun ca ai sentimente profunde pentru el asa ca incearca sa treci peste, incearca sa il vezi pe actualul ca fiind cel mai bun, si timpul le va rezolva pe toate. Si bineinteles in cazul in care fostul te mai iubeste, si te vrea inapoi, va trebui sa vorbesti cu logodnicul tau si sa ii spui exact ce simti pentru ambii, iar apoi sa iei o decizie. Sper ca te-am ajutat, iti doresc multa bafta.:*

| Mycheela a răspuns:

Va multumesc pentru raspunsuri, apreciez. Am sa ma gandesc la ce am de facut!