Sti e o vorba iubirea doare. da e adevarata dar nu trebuie s ate dai batuta. sti iubirea e ca o floare mai intai o plantezi apoi rasare creste si se ofileste o sa suferi de mai multe ori din cauza despartirilor pana intr-o zi cand toate astea se vor termina iar at iti vei gasi jumatatea... sfatul meu e sa nu te dai batuta. cauta si u pe alt cineva si refati fericirea, nu lasa viata sa treaca peste fericirea ta! sper ca am ajutat
Tu ai fost cu el? Cum ti-a aratat ca te iubeste daca zici ca a vorbit cu o prietena veche de-a lui? Prin asta ar fi putut sa iti arate ca te iubeste, daca nu ar fi vorbit cu ea. Nu prin simplu` fapt ca se uita dupa tine, ca iti zice niste vorbe frumoase si-asa mai departe. Asta poate face orice baiat, chiar si noi fetele daca vrem. Iubirea se dovedeste prin fapte, nu prin vorbe... Poate ca rudei tale nu a vrut sa-i spuna ca te iubeste pentru ca se temea sa nu iti spuna sau pentru ca nu a vrut sa recunoasca in fata lui/ei. Si in legatura cu datu` la o prietena mai veche de-a lui, esti sigura de asta? Esti sigura ca nu gelozia te-a facut sa crezi ca s-a dat la ea, dar de fapt el vorbea cu ea ca niste prieteni? Vorbeste cu el, intreaba-l daca te iubeste sau nu, lamuriti tot. Succes!
Poi nu cred ca e posibil sa te iubeasca daca nici nu ati fost impreuna,poate sa fie indragostit da,si poate nu a vrut sa recunoasca sau a mintit ruda aceea nu ai dc sa-l judeci daca nu esti sigura. Daca el ti-a demonstrat ce simte,invata sa nu mai crezi orice si nu te indoi fara sa fii sigura de dovezi. Poate vrea sa te foloseasca,sau poate chiar te place,si e normal sa se fii dat la alta daca nu este k tine pentru ca baietii sunt vanatori,fustangii si cand vad o fta frumos le zvacane hormonii si probabil de aceea a incercat cv k el, dar nu te agita, incearca sa-ti dai seama dupa faptele lui daca intr`adevar ii pasa de tine.Si poarta o discutie serioasa k el
beausingurlamasamea întreabă: