La 19 ani nu trebuia sa te grabesti cu maritișul, acum referitor la prima noapte de dragoste in calitate de virgină, el (partenerul tau) trebuie sa iti faca tie un preludiu lung pana ajungi tu la orgasm prima nu el, si atunci poate el intra cu penisul in vagin, ca daca tu nu te uzi nu ai orgasm si incearca el sa penetreze vaginul vei avea dureri mari, si sa nu uite prezervativul daca nu vrei sa ramîi gravidă, prima noapte de dragoste cand va fi acum? Sau după nuntă? Cînd este programata nunta?
Nu a fost nicio grabă cu căsătoria noastră, așa am considerat și am dorit noi.
Am precizat clar faptul că prezervativ nu vom folosi, nici gând de așa ceva deoarece nu ne permite religia și da, ne dorim copii.
Nunta va fi la mijlocul lui dec. și vom avea prima noapte de dragoste după nuntă, desigur... Doar n-am stat atâta timp virgini ca să o facem înainte cu puțin timp de nuntă, unde-i logica atunci?!
Și mulțumesc mult pentru sfat!
Lasa totul sa decurga natural, lasa-l pe el sa inceapa sau mna, cum veti incepe voi actiunea si ce va este permis sa faceti din punct de vedere al religiei.
Ai putea eventual daca nu consideri a fi ceva gresit, sa vizionezi un film doua de profesionisti in situatia voastra si vei cunoaste cam cum ar decurge situatia.
Emotiile o sa treaca dupa 3-4 nopti de dragoste. Iti urez numai de bine cu casatoria!
La voi sfaturile astea nu sedau de parinti sau de preot, odata ce religia nu va permite contraceptia?
Voi sunteti amandoi foarte mici si la 19-20 de ani nu aveti casa, nu aveti masa, nu aveti de nici unele, de ce ati face copii de acum cand nu aveti nimic?
În primul rând, da, se poate merge la consilier premarital pentru a ne explica totul, însă la noi în zonă nu este sau cel puțin n-am auzit să fie vreunul.
În al doilea rând, nu există o vârstă anume pentru căsătorie, copii ș.a.m.d. Dacă noi la 20 de ani suntem mici, atunci ce să zicem de rromi care "se căsătoresc" la vârsta de 10 ani (plus. minus)?! Ei nu sunt mici sau cum... Casă e adevărat, nu avem. Însă avem cumpărat apartament care e spre finalizare și curând ne vom putea muta, situația nu stă chiar așa cum cred toți și nu vă luați după vârste/aparențe!
Mulțumesc oricum pentru timpul acordat ca să îmi scrii, chiar dacă nu m-a ajutat răspunsul!
Mulțumesc din suflet pentru sfaturi!
E clar că el va începe, nu iau eu inițiativă?
Să fiu sinceră, m-am uitat, însă majoritatea persoanelor spun că în viața reală nu va fi chiar așa cum se prezintă în filme, mai ales că noi vom fi la început.
Sunt sigură că o să treacă emoțiile, însă până atunci tot la fel de sigură sunt că vor exista multe și mari.
Mulțumesc mult pentru urare, numai bine îți doresc și ție, apreciez mult răspunsul!❤️
linarkfts întreabă: