Toate indiciile ar duce spre ceva dubios, in orice caz, inca nu neaparat infidelitate. Poate vrea putina libertate si intimitate. Acorda-i putin timp si nu-i pune intrebari ciudate macar o perioada, daca reusesti, pentru ca ai putea face mai rau - s-ar inchide in sine si ti-ar ascunde orice si apoi iti va reprosa ca nu ai incredere in el. Iesi si tu cu fetele cat sunteti in iasi, cand se asteapta sa petreceti weekendul impreuna zi-i ca ai de gand sa faci altceva - asa ai putea verifica reactia lui si rezultatul ar putea fi pozitiv, pe cand daca il iei tare, de e vinovat sau nu, se va simti amenintat si va cauta alinare in alta parte si astfel, cred eu, nu mai ai nicio sansa. Fa-o pe detectivul putin. Iti tin pumnii!
Iti multumesc pentru raspuns Licurici_2296. Situatia e mai grava decat ma asteptam si chiar nu mai stiu ce sa fac. Toata indiciile duc ca ma inseala cu toate ca el imi spune ca nu e adevarat ceea ce cred eu. Chiar nu mai stiu ce sa fac! Acuma se apropie si sesiunea si nu am nici un chef de invatat!
Cu placere! Si acum in ce stadiu sunteti? Banuiesc ca v-ati certat, iar tu i-ai reprosat comportamentul lui dubios, nu? Eu continui sa te sfatuiesc sa te prefaci putin, chiar daca e greu. Mie dupa 4 ani mi-a reprosat ca l-am sufocat si ca nu l-am apreciat, chiar daca cu fiecare ocazie m-a facut sa ma indoiesc de el. Lasa-l putin mai usor, pentru ca daca te inseala nu mai ai oricum nimic de pierdut. Si apare si intrebarea: de ce nu ti-ar zice in fata ca vrea sa fie cu altcineva? Ar fi si posibilitatea ca din moment ce sta cu tine, si totusi se comporta ciudat, e pentru ca te iubeste si sigur nu e cu altcineva. Nu stiu ce sa zic. Important e sa te concentrezi la invatat pentru ca inima poate fi franta, insa diploma ramane intreaga
. Iti tin in continuare pumnii si sper sa iasa cat mai bine pentru tine!
E greu... uite in telefonul lui fara sa stie, fa o alta adresa de facebook fa'l sa iti dea accept si vezi care e treaba
Nu stiu ce sa zic. Ascunde el ceva de tine de te-a scos de la prieteni pe facebook si si-a schimbat parolele. Incearca sa mai vb cu el sa vezi sigur care e motivul.
Da intreaba-l femeie care-i faza, ameninta-l ca va despartiti si pana la urma o sa cedeze, nu te lua dupa aryana cu telefoane fb si alte cacaturi o sa-l enervezi in orice caz bun sau rau. Zii ca nu mai primeste oral toata viata, o sa recunoasca el ceva sau o sa te prinzi tu daca te duce capul. hai salut
Draga cristina iti spun eu ce sa intampla simplu s-a plictisit de tine sta mai bine cu baieti decat cu tine e clar te mai tine decat pentru noptile in care faci sex nebun cu el plus ca e cam si geleos din ce... din ce cartier de negrii la-i luat