| DarthRevan a întrebat:

, nu am mai intrat de mult pe site, dar pana la urma m-am decis sa cer opinea a mai mutlor oameni.Si intrebarea suna in felul urmator, de fapt sunt doua intrebari.
1.De ce nu sunt prietenii, intre o fata si un baiat? in ziua de azi vedem prietenii intre acelasi sex, adica daca e o fata, de obicei fetele se inteleg bine cu fete laughing) eu ma refer in general, l fel si la baieti.DAR DE CE NU SUNT PRIETENII INTRE UN BAIAT SI O FATA(nu ma refer la relatii)?
2.De ce credeti ca conteaza varsta pentru a fi intr-o relatie de dragoste, acum ideea e urmaotare. Vorbim de relatii pe termen luni.

De exemplu eu am 17 ani, nu conteaza.Eu nu am prea vazut fete serioase mental, adica nu sunt dezvoltate complet la varsta de 17 chiar 18 incat sa aiba o relatie.Mie mi se pare ca majoritatea fetelor cat si a baieilor inca sunt niste copii la varsta de 17, 18 ani.Dar eu am 17, si am ganduri foarte mari, adica ma gandesc foarte mult la viitorul meu, la ce vreau sa devin cu adevarat in viata asta. Ceea ce este bine, ca ma preocupa dezvoltarea personala.Problema apare la relatii, de ce daca eu am tot 17 ani, mentalitatea varstei mele nu e suficient de matura... pentru a avea o relatie lunga si maturita din toate punctele de vedere. De ce credeti ca varsta nu conteaza? sau conteaza? intr-o relatie (fata-baiat).

32 răspunsuri:
| TheLoveDoctorr a răspuns (pentru DarthRevan):

Nu am vorbit nici o secunda despre relatii, dar e ok... happy

| DarthRevan explică (pentru TheLoveDoctorr):

Am inteles ideea, mersi!