| Nemensis a întrebat:

Buna TPU... nu am sa dau prea multe detalii.as dori insa cateva sfaturi cum as putea sa actionez in legatura cu despartirea de un baiat posesiv, gelos, chiar nu stiu cum pot sa ma comport ca sa ii demonstrez ca relatia s-a racit si ca intre noi nu mai poate exista ceva. Imi este frica de reactia lui :-s dau funda happy

Răspuns Câştigător
| harciog a răspuns:

Problema este ca baiatul ala nu este decit un simplu om.Important este ca tu nu-ti poti depasi propria politete si te afli in imposibilitatea de a-l face sa inteleaga.Deci nu el este problema.Trebuie sa intelegi ca in momentul in care vei deveni una cu tine vei deveni una cu tot ce se intimpla si fara prea multe explicatii vei face pe oricine sa inteleaga adevarul, nu un adevar impus de cineva ci un adevar care se impune singur.

4 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Bunahappy,pai ar trebui sa vorbesti cu el sa ii spui ceea ce simti si anume ca simti ca numai merge mai nimic intre voi,si ca nu crezi ca are rost sa mai continuati.Ii poti spune ca nu trebuie sa se supere pe tine si sa te inteleaga si oricum daca vrea veti putea ramane amici in continuare.
Daca vrei sa ii dai se inteles ca numai vrei sa fi cu el,numai fi asa romantica cu el atunci cand va intalniti,fi mai rece,mai distanta poate il vei determina pe el sa puna punct relatiei inaintea ta,cine stie.
Nu ar trebui sa iti fie frica de ce reactie va avea, este decizia ta si ar trebui sa fie de acord cu ea, parerea meahappy
Baftahappy

| NatureSelf a răspuns:

Asa cum i-ai dat papuci, poti tu sa-i spui si care e situatia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignora-l cit inca mai este timp.Gaseste pe alticineva, cu un comportament adecvat unei relatii.

| Dedeeeee a răspuns:

Buna. poti discuta cu el deschis despre situatia asta sa ii dai argumente ca relatia voastra nu mai poate continua. oricat de posesiv este nu iti poate impune sa stai langa el cu forta daca sentimentul de iubire nu este reciproc din partea ta. va intelege cu siguranta. nu trebuie sa iti fie frica de reactiile lui. daca ii arati ca te feresti putin sa ii spui acest lucru poate sa traga alte concluzii, depinde de modul lui de gandire. demonstreaza-i ca esti mai matura in gandire ca el si incheie relatia cat de frumos posibil. multa bafta:*