Se vede ce diferenta e între voi, tu il iubesti nespus si ai lăsat totul pentru el iar el nu dă doi bani pe tine, mai ales că se căsătorește fetito înțelege. Fugi mai repede de acolo că nu ai nicio sansă iti distrugi viața si mai tare. Găsește pe cineva care te merită si vede si el dragostea atât de frumoasa cum o vezi tu. Gândeste cu mintea acum altfel vei regreta mai tarziu lasa sentimentele deoparte acum căci pentru el nu inseamna nimic. MULT NOROC!
Ia-ti bagajele si pleaca. Un om care poate sa o aduca pe cealalta in casa cu tine, clar nu da 2 bani pe tine.
Trebuia să nu fi început așa ceva. Sau să renunți dacă ai văzut că nu poate nici el renunța la cealaltă.
Acum, deși e cam târziu, dacă tot te-ai decis, fă-o!
Varianta cu fratele tău mi se pare cea mai ok.
Baftă!
Bai frate nu am crezut ca exista oameni atat de prostiti de iubire.
E clar ca ai gresit in tot si gresesti in continuare.Mai pleaca si el de acasa iar atunci ia bagajele si dute.Blocheazal pe retelele de socializare si numarul de telefon si stai undeva unde esti in siguranta, gasesteti un loc de munca si punete pe picioare pentru ca nici statul la ai tai nu iti va fi benefic.Ai plecat de acolo cu tam tam iar o data ce te intorci definitiv acasa o sa iti auzi multe reprosuri asa ca nu e bine nici acolo sa stai mult.
Ce este cert e ca el te-a luat ca si un fel de menajera sau chiar ca si pe sora lui de care are grija si nu a avut si nu are nici strop de iubire fata de tine.Nu mai merita nici un scuipat iar daca te va ameninta mergi la politie si spune-i si ca daca nu se potoleste ii spui nevestei lui tot.
Cel mai ok e să îţi faci bagajul şi să ii laşi un bilet, dar ai grijă cu cine stai după, să nu vină să te caute şi să se ajungă ori la violenţă, ori la convingerea să te întorci la el.
Mda...asta da poveste de dragoste. Sentimentele tale puternice le inteleg poate mai bine ca oricine insa un lucru este sigur, el nu te iubeste deloc nici pe tine nici pe sotia sa. Cu tine a stat din atractie iar cu sotia de dragul de a avea o familie de ochii lumii. Desi ti-ai distrus o particica din viata ta ai curajul de a pleca in lipsa lui si nu te mai intoarce orice ar fi, daca te intorci sau nu pleci o sa ajungi sa iti urasti propria viata.
Si uite de-aia trebuie incuiate fetele cand le apuca hormonii, fiindca fac numai prostii...
Va mulțumesc mult pentru sfaturi, păreri, pentru ca m-ați înțeles și nu m-ați criticat. Îmi pare rău ca nu pot da funda la toată lumea?
Draga, ai 18 ani din cate am inteles nu? Nu cred ca ai nimic de pierdut la varsta asta iar daca ai tai te inteleg si sunt alaturi de tine stai le ei o perioada pana se liniștește sau pana o avea nunta cu persiana cealalta ca am inteles ca asta intenționează. Strangeti lucruri, cheama pe fratele tau sa te ajute si cateva zile sau saptamani stai la ai tai. Daca lucrezi ia-ți cateva zile de concediu de odihna sau medical ai liniștește-te.Esti tinara si ai tot timpul din lume sa gasesti o persoana care te merita si sa iti faci viata cum consideri.