| heiii a întrebat:

nu cred ca este categoria potrivita,dar niciuna nu este de fapt. Cum imi pot da seama de ce am nevoie? adica in general,in viata.
se spune ca oamenii cred sau chiar isi doresc ceva si cand il au sau cand sunt pe cale sa l aibe, afla ca nu este ceea ce aveau ei nevoie.

2 răspunsuri:
| adriang95 a răspuns:

Ideea e ca ai nevoie doar de viata. E un paradox, stiu, dar incearca sa nu iti mai pui atatea intrebari, sa nu iti mai pese de nimic si sa iti traiesti viata pentru ca asta e tot ce conteaza.
Cu cat te gandesti mai mult la dilema asta cu atat pierzi tot mai mult din singura viata pe care o ai pe lumea asta si o sa regreti pe viitor.
Tu esti practic un pion, un nimeni si totusi iti controlezi un "univers" propriu. Nu ai niciun scop in viata si totusi vrei sa faci ceva. Traieste fericirea prin dragoste si da viata unui copil (daca esti fata) sau participa la "conceptie" pentru ca fericirea suprema si dragostea este cand tii in brate (si ca barbat si ca femeie) acea "parte din tine" care isi va trai sub ochii tai copilaria, te vei certa cu el/ea in adolescenta si apoi va pleca in lume si il/o vei vedea realizat/realizata... Asta e singurul scop: fericirea

| Roibu a răspuns:

Nu recomand sa te pierzi in vorbele lumi eu unul iti recomand ca inainte de a iti dori ceva sa te duci la biserica pentru ca numai asa iti vei da seamna ce vrei cu adevarat, ce doresti in viata si ce vrei s afaci cu ea.
Dumnezeu stie inainte de ati dori tu ceva daca crezi cu adevarat ti-se va implini orice dorinta.
Din propia experienta iti spun ca acu cat speri mai mult se implineste chiar daca nu va fi cea ce tu iti doresti important este ca tu ti-ai dorit si s-a implinit nu?