| xCarol a întrebat:

Nu de curand, m-am certat cu un baiat care imi e coleg. Ne intelegeam bine iar acum nu mai vorbim deloc. I-am cerut scuze o data si a spus " Da, da ai vrea tu ". A -2-a oara nu mi-a raspuns iar a treia oara a zis " Hai jet". Spuneti-mi Cuvintele pe care trebuie sa le aleg gen : " Iarta-ma, stiu ca am gresit...

Mersi de ajutor :*.

Răspuns Câştigător
| cflori a răspuns:

Ce anume i-ai facut de e asa inversunat?! Ca nu vad ce i-ai putea face asa grav unui coleg incat sa fie de neiertat.
Treaba e ca tu esti fata si e deja mult ca ti-ai cerut scuze sincere de atatea ori. Daca tipul avea o farama de bun simt orice i-ai fi facut, nu ti-ar fi raspuns in asemenea jargon de prost gust.Tu ti-ai facut datoria, i-ai cerut scuze o data, de 2 ori..de 3. e suficient!
E problema lui daca nu-si poate lasa mandria la o parte.Tu vezi-ti de treaba ta si lasa lucrurile asa, poate isi va da seama ca nu procedeaza cum trebuie.
Daca nu...sa fie sanatos, n-ai nevoie de persoane ranchinoase in jurul tau.

| xCarol explică (pentru cflori):

Sincer toate cele 3 raspunsuri sunt perfecte. Iar eu nu stiu pe care sa il declar castigator.

4 răspunsuri:
| Onn3 a răspuns:

Eu zic sa nu mai insisti pentru ca e nesimtit.

| BubuSandri a răspuns:

Pai in primul rand nu inteleg ce i-ai fi putut zis sau facut sa reactioneze asa. Odata ce ti-ai cerut scuze de atatea ori, incepe sa devina umilitor din partea ta, doar esti fata. Colegul ala al tau cred ca e un prost crescut si nu merita sa-ti mai calci pe demnitate pentru asa ceva. Depinde de el daca o sa te "ierte" sau nu.

| xCarol explică (pentru BubuSandri):

Pai, de un timp statea numai cu un baiat iar el e nesimtit de fel, vorbeste urat cu fetele. Si i-am zis ca e un gentleporc in loc de gentleman pentru ca tot barfeste.