| Trandafiiiiiiiiiiiraș a întrebat:

Nu de mult am fost intr-o tabara in care erau copii din toata tara.Si bine-inteles ca acolo n`am stat numai cu fetele am stat mai multi, si fete si baieti. Intr-un cuvant a fost super! Dar in toata perioada aia mi-a placut de mai multe persoane, daca intelegeti ce vreau sa zic, doar ca acum am ajuns la una singura si mi se pare asa de mare distanta pana la urmatoarea vacanta de vara incat nu stiu ce sa fac. Aproape toata ziua ma gandesc la el, si cred ca, chiar ma placea fiindca mai mereu era prin preajma, se uita indelung la mine, incerca uneori sa se bage in vorba cu mine cu toate ca eu nu stiu ce naiba incercam sa dovedesc, oare ca fac pe dura? O data a vrut sa ma ia de mana, insa eu afurisita nici n-a apucat sa ma atinga ca am si tras mana repede si i-am zis " Lasa-ma, ma in pace!" dar dupa faza asta a urmat ce-am zis mai sus. si acum cand am venit acasa nu ma pot gandi la nimic alt ceva si cand ma gadesc ca vine si scoala cu matematica si cu tezele si cu alte materii care mie mi-e groaza de ele, nu stiu ce sa ma fac. Un sfat ceva( si as vrea sa stiu si daca ma placea oare sau nu).

2 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Ii place de tine.cat despre sc asta e toti trecem prin astasad

| delia_3381 a răspuns:

Pai din moment ce flirta cu tine eu zic ca da.