| Simmsii a întrebat:

nu de mult am inceput sa nu mai tin asa mult la sorin big grin. datorita faptului ca am observat ca nu`i prea apasabig grin. asa ca am tot inceput sa vorbesc cu ghita. si de ceva vreme de abia astept sa vorbesc cu el. sa il vad happy. si sa petrec timp cu el. si din cate mi-a zis ma place si se cam da si la mine laughing. dar si eu il placlove struck. doar ca nu stiu ce sa fac happy. sunt putin confuza caci inca mai tin la sorin dar acum tin si la ghita puppy dog eyes. ce sa fac? caci e cam greu de ales sad.
funda + vott

4 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Eu zic sa iesi in continuare cu ghita, chiar daca tii foarte mult la sorin trebuie sa-ti treaca odata iubirea asta fata de el pentru ca nu te place si asta iti da destule motive ca sa-l uiti
Multa bafta

| EuSiCuMine a răspuns:

Daca lu sorin nu'i mai pasa de tine, tie de ce sa-ti pese de el?!straight face
Ramai cu baiatu care te iubeste si daca din spusele tale si tu il iubesti, acela fiind : Ghita.
:*

| madalin_7682 a răspuns:

Iai pe amandoi fara sa stie

| cornytzza a răspuns:

Pai cum iti doreste inima, pentru a nu-l rani pe sorin explica-i starea relatiei si ca s-a racit.iar despre ghita ramane de vazut deoarece.u inca ti la sorin pentru ca sentimentele nu trec repede.iar intre tine si ghita acum e doar o prietenie foarte puternica.asteapta sa mai treaca timphappy sper ca ti-am fost de folos

pwpiki :* fundita?batting eyelashes