| oricine a întrebat:

Nu de mult, de câteva zile sunt intr-o relatie cu un băiat. La începutul acestei relații mi-a spus ca nu a mai avut niciodată o iubita si ca trebuie sa il înțeleg ca nu are experiența, deși nici eu nu stau prea bine la acest capitol. Înainte de a fi intr-o relatie ne intelegeam super super bine si imi dădea foarte multă atenție, cu toate ca uneori mai făcea glume deplasate. El este înconjurat aproape in permanenta de prieteni, iar de aici au început toate discuțiile si conflictele între noi, pentru ca ei sunt gelosi, ca nu au si ei o iubita. El a avut o discuție cu ei, insa totodata pe zi ce trece devine mai indiferent, nu prea mai vorbește cu mine si este foarte închis in el, si de fiecare data găsește motivul ca este obosit si ar trebui sa-l înțeleg. Iar de cate ori il întreb daca il jeneaza oarecum ca suntem intr-o relatie si daca ii este rusine sa imi spune ca nu mai vrea sa continuam, el spune ca vrea sa fim in continuare si sa fie bine, iar de cate ori il întreb daca mai suntem intr-o relatie se supăra. Ideea este ca eu tin la el, si nu vreau sa " il pierd", insa pe zi ce trece am impresia ca e ca si cum nu as avea un iubit.Cum ar trebui sa procedez in acest caz? Sa-l las cu prietenii, s-au totuși sa ii mai dau o șansa si timp sa-si revină si sa-si de-a seama ca a greșit? Va multumesc

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cere o pauza,ca sa inteleaga si el ce vrea.
Spre deosebire de tine,el este puternic marcat si influentat de anturajul lui si se simte prins intre ciocan si nicovala.
Cu discutiile tale care incearca sa lamureasca situatia se infurie si mai mult,pentru ca el ar vrea sa pastreze si prietenii si pe tine si nu stie cum.
Da-i timp sa realizeze ca-i esti necesara si te vrea alaturi,sau sa inteleaga ce vrea cu adevarat.
Pentru ca daca veti continua asa,in scurt timp isi va alege prietenii,apoi va reveni la tine,tu greu te vei lasa convinsa de seriozitatea sentimentelor lui si suferinta cred ca va fi mai mare.
Ia o mica pauza, o saptamana, pana se linistesc putin lucrurile.
Sau, cauta-l mai putin, mult mai putin...

| SimoNARaluCA a răspuns:

Ar trebui sa ii dai o sansa dar sa ii explici in acelasi timp ca ar trebui sa fii pe putin la fel de importanta ca prietenii. Probabil acum ii pare rau de amici dar nu trebuie sa te gandesti la faptul ca nu tine la tine.Nu ai de unde sa stii ce in mintea lui pentru ca pun pariu ca nici el nu stie prea bine.Continua sa stai cu el si sa nu il presezi, are o alegere de facut pana la urma. Daca nu te alege pe tine, nu te-a meritat niciodata. SFARSIT si Succes! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu esti fericita in relatia asta pune punct. Dar poti sa-i mai dai o sansa, sa incerci sa vorbesti cu el si sa iti spuna care e problema si ce vrea. Daca incepe iar cu scuzele da-i papucii si gata.winking Nu trebuie sa te complici.